top of page

Nyárzáró Rúdtánc Fesztivál

by PoleCenter

ÓRATÍPUSOK

Életed első rudas órája. Ha még sosem próbáltad a rúdtáncot és rúdfitneszt, remek lehetőség, hogy belekóstolj. A PoleCenterben alapvetően tanfolyami rendszer van, de most a Fesztivál keretein belül lehetőséged van 1 órát kipróbálni. Ha megtetszik a mozgásforma, akkor pedig szeretettel várunk szeptembertől tanfolyamainkon.

Kezdő összekötések. Kezdő forgások és elemekből álló kreatív kombinációkat sajátíthatsz el ezen az órán. Egyszerű, de nagyszerű, látványos összekötésekkel várunk.

Kezdő koreográfia és összekötések. Kezdő forgások és elemekből álló kreatív kombinációkat sajátíthatsz el ezen az órán. Egyszerű, de nagyszerű, látványos összekötésekkel várunk.

Kezdő Glamúr táncos óra. Magassarkús táncos, koreografált óra. Kezdőknek ajánljuk és azoknak, és olyan rudasoknak, akik magassarkúban még nem próbálták ki magukat. Alap táncmozdulatok elsajátítása, kezdő elemek cipőben, a szexi színpadi járás alapjai várnak ezen az órán.

Középhaladó elemek és kombinációk. Neked való ez az óratípus, ha magabiztosan és helyesen végre tudod hajtani az alap fejjel lefele pózokat. Több elemből álló sorok, összekötések várnak ezen az órán, az erődre szükséged lesz.

Forgó rúd (kezdő& középhaladó). Próbáld ki a forgó rudat! Kezdőknek és középhaladóknak készülünk látványos elemekkel és összekötésekkel. Legyen ez az első forgó órát, vagy a sokadik, biztos, hogy szórakoztató lesz.

Dinamikus kombinációk haladóknak. Rutinos rudasoknak dinamikus elemek és összekötések.

Haladó trükkök és összekötések. Rutinos rudasoknak hardcore elemek. Itt a helyed, ha valami extrára vágysz!

Haladó EXOTIC. Magassarkús táncos, koreografált óra. Rutinos táncosoknak ajánljuk ezt az óratípust.

Rudas erősítés. Ha kíváncsi vagy  milyen gyakorlatokkal tudod felgyorsítani a rudas fejlődésed, itt megtudod. Legyen szó bicskáról, szorító erő fejlesztésről, vagy kiegészítő gyakorlatokról, itt kapsz útmutatást. Rúddal és rúd nélküli alternatívát is adunk.

DUÓ Páros elemek. Már rudaztok a barátnőddel? Csinálnátok közös képeket, és kipróbálnátok magatokat párban? Látványos, szórakoztató óra, páros elemek és forgások várnak.

Anya-Lánya rudas óra. Gyertek el együtt az Anyukáddal, vagy hozd el a Lányod! Ha már rutinos rudas vagy és megosztanád a hobbid, vagy egyikőtök sem próbálta, akkor itt az alkalom. Ha megtetszik a közös edzés, várunk Benneteke magánórákon együtt, vagy akár külön külön is csoportjainkban. Kisiskolásoknak kedd-csütörtök 16.30tól 17.30ig van fgolalkozás, illetve ősztől indul óvodás előkészítő csoportunk is. 

Versenyzésről szakszerűen. Elméleti előadás és beszélgetés versenyzés témakörben. Ha kacérkodsz a versenyzés gondolatával, vagy már túl vagy egy két megpróbáltatáson tarts velünk és gyűjts tippeket, hogy még jobb versenyző lehess!

Ha további kérdésed van az órákkal kapcsolatban, keress minket!

polecenter.ujpest@gmail.com

+3630/178-6466

bottom of page