top of page

Rólunk.

Detty és Vixi lánytestvérek vagyunk a PoleCenter-Minden, ami rúdtánc ! brand megálmodói és tulajdonosai.

A PoleCenter mottója: Minden, ami rúdtánc!

 

​Számunkra a rúdtánc és rúdfitnesz nem csupán egy mozgásforma, hanem egy életstílus. Küldetésünk, hogy minél több emberrel, első sorban nővel ismertessük meg ezt a mozgásformát, és ők is élvezhessék pozitív hatásait. 

Hiszünk abban, hogy minden nő megérdemli, hogy jól érezze magát a bőrében, Ennek elérésére receptre írnánk fel mindenkinek a rúdtáncot, hiszen ez egy olyan mozgásforma, ami segít fitté válni és formában maradni, amellett, hogy az önbizalmat is növeli. Ki mondta, hogy csak az edzőteremben lehet a bombaformát elérni?

Detty Magyarországon egyedülálló eredményekkel büszkélkedhet: Többszörös rúdtánc világbajnok junior korosztályban, és a PoleTheatre versenysorozat első profi világbajnoka. A közös munkát 2015ben kezdtük meg, és miután körbeutaztuk a világot a rúdtánc workshopok és versenyek apcsán, úgy éreztük eljött az ideje egy saját stúdió megnyitásának. 

A PoleCenter Újpest rúdtánc Stúdiót 2020 tavaszán nyitottuk meg, majd 2021 tavaszán elindult a gyakorlótermünk is, a PoleCenter BOUTIQUE szintén Újpesten. Gyönyörű táncstúdióinkat úgy terveztük, hogy igényes, jól felszerelt környezetben, biztonságos körülmények között lehessen ezt a kihívást jelentő és mégis szórakoztató sportot elsajátítani. 

Trénereink hasonlóan elhivatottak, mint mi, és ők is azért dolgoznak azért nap, mint nap, hogy jobbá tegyék nőtársaink napjait: fittebbé, egészségesebbé, magabiztosabbá, nőiesebbé. Minden oktatónk nagyon türelmes és inspiráló. Amikor először jössz hozzánk órára, nem feltételezünk semmilyen előzetes tánctudást, erőt vagy rugalmasságot. Tehát ne aggódj amiatt, hogy nem sportoltál mostanában vagy sosem tudtál kötelet mászni. Tanítványaink többségének nincs előzetes táncos tapasztalata vagy sportmúltja.

Gyere és próbáld ki a rúdtáncot - reméljük, hogy annyira fogod szeretni, mint mi!

Meg fogsz lepődni mire vagy képes!

vixi detty_edited.jpg
vixi detty_edited.jpg
vixi detty_edited.jpg
vixi detty_edited.jpg
bottom of page