top of page

Lemaradtál?
Semmi gond, nézd vissza február 5-ig!
Regisztrálj, lépj be a csoportba és nézd vissza a videót! Inspirálódj, gyakorold a feladatokat, és fejlődj a gyorsítósávban!

 

Rúdtáncolsz már egy ideje, de bicska elemet meg nem sikerült kivitelezned?


Edzésen hol sikerül, hol nem és szeretnél otthon is gyakorolni kicsit?


 

d7e46d_007317a490b84feca6a2444bdef1daa2~mv2_edited_edited.jpg

Szia, Flloch Detty vagyok, többszörös rúdtánc világbajnok, a PoleCenter brand alapítoja, rúdtánc tréner. Munkám során rengetegszer találkozom azzal, hogy bármennyire is egyszerűnek tűnik, a bicska elem tökeletes kivitelezése nehézséget okoz, de azt gondolom, hogy sok gyakorlással, a megfelelő gyakorlatok ismétlésével könnyen elsajátítható a helyes technika. Összeállítottam ennek apropóján egy online edzést, ahol megosztottam a résztvevőkkel minden tudásom, ami a tökéletes bicskához szükséges. Fejlődj a gyorsítosávban, hatékonyan, biztonságosan! Nem kell mást tenned, mint kitölteni a regisztrációs modult és utána csatlakozhatsz a zárt Facebook csoportba, ahol visszanézheted az edzést egészen február 5-ig. Az extra bónuszok is a csoportban lesznek elérhetőek, hogy még könnyedebben tudd a bicskát végrehajtani. Várlak szeretettel, a határtalan fejlődés útján,
 
DettyAz esemény ingyenes de regisztráciohoz kötött: 

Anchor 1

JELENTEZÉS MENETE

1. Regisztrálj az alábbi adatlap kitöltésével!


2. A regisztrációs adatlap kitöltése után, kattints a "regisztrálok" gombra. Ekkor megjelenik a link melyen keresztül eléred az esemény zárt Facebook csoportját, ahol sor fogunk keríteni az online edzésre.

 

3. A csoporthoz való csatlakozás előfeltétele a honlapon történő regisztráció. A csoporthoz való csatlakozáshoz meg kell majd adnod a regisztrációhoz használt e-mail címet.


4. A csoportban visszanézheted az ÉLŐ edzés videóját egészen február 5-ig.

Regisztrálj most, és csatlakozz online edzésemhez!

Kérdés esetén keress minket:

+3630 178 6466
polecenter.ujpest@gmail.com

 

bottom of page