top of page

STEP by STEP ONLINE

PoleBernadettel

Haladóknak és középhakadóknak

Szeretettel köszöntelek ONLINE programomban!

Floch Bernadett vagyok, többszörös rúdtánc világbajnok, diplomás edző.
A rúdtánc a hobbym, a hivatásom, az életem. Bővebben itt olvashatsz rólam.

​Több, mint 5 éve dolgozom rúdfitnesz trénerként, és közel 10 éve űzöm ezt a mozgásformát. Már egész fiatalon gyakorlati és elméleti szinten is intenzíven képeztem magam, ezáltal ugrásszerű fejlődésen mentem keresztül. Hirtelen, 19 évesen arra eszméltem, hogy saját magam edzője lettem.

Ez rengeteg nehézséget szült, hisz amellett, hogy irányítottam a tanítványaim edzéseit, a saját magam órája megtervezése is az én nyakamba zúdult. Rengeteg energia és idő volt a teremfoglalás, odajutás, aztán pedig ott találtam magam a teremben, hogy akkor most mit is csináljak.

IMG_6969_edited.jpg

Mennyivel egyszerűbb, ha nem kell azon törni a fejed, hogy mit csinálj, hanem elegendő követni, amit az edző mond!

Megalkottam Magyarországon egyedülálló rúdfitnesz ONLINE edzésprogramomat. Hosszas tervezés és munka előzte meg ezt a pillanatot, hogy kijelenthetem: a STEPbySTEP ONLINE havi előfizetéses rendszer megszületett.

 

Csatlakozz Te is, és légy részese!

Készítettem egy felmérést, mely meglepő eredményeket adott számomra. A megkérdezettek nagy része az otthon edzések legnagyobb nehézségének a motiváció hiányát jelölték meg.
IMG_6960_edited.jpg

Így segít Neked az online edzés programom:

 • Nem vagy helyhez és időhöz kötve, bárhol, bármikor végezheted az edzést – akár az otthonodban is, ha van saját rudad.

 • Állandó motivációval fogom kezed. Megosztom Veled saját tapasztalataim is, és extra tippeket adok Neked, hogy még eredményesebben fejlődhess.

 • Nem kell többé azon törnöd a fejed, hogy fogj bele az otthoni edzésbe, hisz konkrét útmutatást és ad a program.

 • Minden tudásom belefektettem az anyagokba! Mindig megtanítom Neked a helyes kivitelezést! Magabiztos alapokat kapsz, és határtalan fejlődési lehetőséget. Folyamatosan képzem magam és tanulok, hogy át tudjam adni a tudásom Neked is!

 • Egy fantasztikus közösség tagja leszel, hozzád hasonlóan motivált rudasokat ismerhetsz meg.

Hogyan fog működni az edzésprogram?

 

Az edzések havi előfizetéses rendszerben működnek. A tagsághoz első sorban regisztráció szükséges, ezzel lehetséges saját felhasználói profilt létrehozni. Az anyagok a fizetés beérkezése után válnak elérhetővé. 

A fizetés banki átutalással lehetséges az adott hónap 5. napjáig.


A befizetés megérkezését követően a saját felületre belépve aktiválódik a tagság és elérhetővé válik az online rendszer: láthatóvá válnak a videós és szöveges edzés anyagok.


Ezután a rendszer a befizetett hónapban bármikor elérhető lesz, az anyagok a nap 24 órájában rendelkezésedre állnak.

Az előfizetéses rendszerhez minden hónap első 5 napján van lehetőség az adott hónapra becsatlakozni. A 5 nap lejárta után már csak a következő hónapra tudsz előfizetni. (A regisztrációt azonnal meg is tudod tenni, én pedig emlékeztetőt küldök Neked, amikor a fizetés is aktívvá válik. Nehogy következő hónapban is lecsússz a csatlakozásról! )

Ezt a szabályt az anyagok feldolgozásához szükséges idő miatt kellett meghoznom, illetve nem akarom, hogy feleslegesen kelljen kifizetned az egész hónap árát, ha mondjuk 27-én döntesz úgy, hogy csatlakozol. Ne aggódj, az anyagok gyűlnek folyamatosan, így nem fogsz lemaradni semmiről!

Amikor aktiválódik a tagság, hozzáférsz a teljes könyvtárhoz a weboldalon keresztül, illetve erre a célra létrehozott facebook csoportban tudsz kérdezni is, ahol tartjuk a kapcsolatot.


Ha további segítségre van szükséged e-mailben, és social média felületeimen reggel 9 órától este 8 óráig elérhető vagyok a számodra.

 

 

Rendszeresen e-mailt küldök Neked, hogy motiváljalak az edzésre és fejlődésre.

Speciálisan a STEP by STEP online program résztvevőinek készülök személyes workshopokkal is.

 

Mit tartalmaz a havi előfizetés?

 

 • Hozzáférés a videótárhoz. Már a csatlakozáskor a hozzáférést kapsz a teljes könyvtárhoz: minden videó és írásos anyagom elérhetővé válik. Bármikor alkalmazható bemelegítés és óra végi nyújtás blokk. Oktató videók a középhaladó szintű alap trükkök helyes kivitelezése.

 • Havi szinten új tartalom. Oktató videók. Speciális erősítő gyakorlatok. Minden hónapban 1 órás specifikus nyújtás. Havi 1x 60 perc online LIVE edzés közösen. Havi 1x 30 perc kérdezz-felelek az anyagokkal, aktuális trükkökkel kapcsolatban. Exkluzív tippek tőlem, hogy SIKERESEBB legyen a fejlődésed

 • Motiváció. Állandó támogatás egyenesen tőlem. Tudom, hogy nem könnyű egyedül edzeni, és néha elfogy az ember motivációja. Személyesen állok rendelkezésedre, és folyamatosan motivállak, segitelek a fejlődésben. Kérdés esetén kereshetsz bátran!

 • Közösség. Csatlakozhatsz a kizárólag előfizetőim számára létrehozott zárt Facebook csoporthoz, ahol hozzád hasonló fejlődni vágyó rudasokkal is megismerkedhetsz.

 

 • Havi 2 Élővideós bejelentkezés.. Már említettem, de kiemelném itt is! Nem foglak magadra hagyni az anyagokkal, együtt is fogunk edzeni, és a kérdésekre is szánok időt:

-1x 60 perc online LIVE edzés

-1x 30 perc kérdezz-felelek LIVE az anyagokkal kapcsolatban.

Ez még nem minden! További extrákkal is készülök, csak STEP by STEP online tagoknak. Hogy milyen extrák lesznek pontosan azt a csatlakozás után fogom megosztani Veled, de biztosíthatlak róla, hogy exkluzív kedvezmények várnak Rád!

A csatlakozás menete:

 

 1.  Kattints a rózsaszín "Csatlakozom a programhoz" gombra.

 2.  Töltsd ki a regisztrációs űrlapot.

 3.  A regisztráció visszaigazolásáról emailt fogsz kapni. Vigyázz, lehet, hogy a SPAM mappádba fog kerülni. Állítsd át, biztonságosra a feladót, hogy midig az elsődleges mappába kerüljenek a levelek, amiket Neked küldök!.

 4.  Már csak a fizetést kell megtenned! Ez az adott hónap első és 5. napja között lehetséges. Minden fontos információt emailben fogsz megkapni tőlem a fizetésre vonatkozóan.

 5. A fizetés után lépj be a felületre, és kezdheted is az edzést

 6.  Ne felejts el csatlakozni a Facebook csoporthoz.

Csatlakozz!

Fejlődj!
Ne feledd: “Minden álom egy lépéssel kezdődik”
STEP by STEP by PoleBernadett

IMG_6973.JPG

További kérdésed van az edzésprogramról?

Gyakran Ismételt kérdések:

 

📌 Mennyibe kerül a program?

A havi tagság ára 7990 forint.

📌 A regisztrációhoz kell fizetni?

Nem, regisztrálni bármikor tudsz, ez teljesen ingyenes, viszont ha szeretnél hozzáférést az anyagokhoz, akkor szükséges a tagsági díj befizetése.

📌 Mikor tudok csatlakozni a havi előfizetéshez?

Regisztrálni bármikor tudsz, de hozzáférést az anyagokhoz csak adott hónap 1 és 5. napja között lehetséges.

📌 Pontosan milyen új anyagok lesznek?

Van egy folyamatosan bővülő alap bázis, melyet csatlakozáskor el fogsz érni. Utána havi szinten 5 új kombinációt, 4 fotózható trükköt, 1 erősítés, blokkot, 1*60perces nyújtást bocsátok rendelkezésedre. Emellett havi 1*60perces közös live edzés és 30 perces kérdezz felelek zárt facebook csoportban.

 

📌 Van egy csomó tutorial videó instán meg youtube-on is. Minek az előfizetés?

Az előfizetés egy komplex rendszer. Minőségi felvételeket és minőségi oktatást kapsz, amire mindig tudsz építeni. Nem kell gondolkodnod, hogy, hogy fogj bele hogy melyik videót válaszd, melyik platformon, hogyan építsd fel az edzésed, mit csinálj hogy csináld, mit mivel kombinálj. Itt mindent egyszerre profi körülmények között megkapsz és egyben egy egyedülálló közösség tagja lehetsz. Veled volt már olyan, hogy egy tutorial videót megpróbáltál nem sikerült majd az esélytelenek nyugalmával hagytad is a fenébe? NA ITT ILYEN NEM LESZ! 😉 Folyamatosan támogatni foglak így, ha elakadsz én itt leszek és mindent megteszek a fejlődésed segítése érdekében!

 

📌Járok stúdióba edzeni, de nem hozzád csatlakozhatom?

Természetesen igen. Ez nem probléma. Várlak szeretettel!

 

📌 Járok stúdióba is edzeni van értelme az előfizetésnek?

Abszolút! Az anyagok között találsz nyújtás és erősítő videókat is, amivel kiegészítheted a stúdióban végzett edzéseid.

 

📌 Trénerként dolgozom már. Csatlakozhatok?

Igen. Trénerként számomra különösen fontos, hogy hiteles legyek és mindig változatos edzést tartsak. Éppen ezért én is folyamatosan képzem magam. Ez a program trénerként is tökéletes lehetőség a szakmai fejlődésre és inspirálódásra egyaránt!

 

 

📌 10 éve tréner vagyok, nekem akarsz újat mondani?

Igen. Megtisztelsz, ha engem választasz mentorodnak. Ahogy említettem edzőként különös fontos, hogy folyamatosan fejlődjünk. Én is ezt teszem. A sportág rengeteg lehetőséget és megközelítést tartogat magában. Ez pedig egy jó lehetőség, hogy egy új nézőpontot ismerj meg. Olyan kombinációkat, elemeket, variációkat, amikre Te eddig esetleg nem gondoltál. Sikerre vitt tanítási gondolataim és módszereim is ellesheted. De nem egyszer találkoztam már olyannal is, hogy több éve tanító edzőt én világosítottam fel a helyes kivitelezésről. Láss csodát egyből sikerült is az évek óta sikertelenül gyakorolt mozdulat! 

📌 Csak Facebook profillal lehet előfizetni?

Nem! A videós felületet a honlapomon keresztül érheted el, ez egy független felület, a honlapomon kell regisztrálnod a tagsághoz. Viszont ne feledd, hogy ha nincs a Facebook profilod, akkor kimaradsz a csoportból, és nem tudsz részt venni a LIVE edzésen és kérdezz-felelek-en.

📌 Azt lehet, hogy egy hónapra előfizetek, minden tananyagot letöltök, és aztán lemondom?

Már egyetlen havidíj befizetésével hozzáférsz a Videótáram teljes részéhez. A videókat nem lehet letölteni, tehát ha egy hónap alatt nekiesel és intenzíven végig nézed az összes oktatóvideóm, akkor hajrá! Viszont az élőkről, a Facebook csoportról, az exklúzív programokról le fogsz maradni. Akkor legyél tag, ha FOLYAMATOSAN szükséged van támogatásra, iránymutatásra, és szeretnél fejlődni.

📌 Hogyan lehet lemondani az előfizetést?

Az előfizetésedet természetesen bármikor, indoklás nélkül lemondhatod. A legegyszerűbb módja, ha bejelentkezel a Profilodba és a Tagság lemondása gombra kattintasz.
A tagságod a hónap végéig aktív marad, és hozzá fogsz férni az anyagokhoz. Következő hónaptól azonban már nem fogod látni a videókat, és a Facebook csoporttag sem leszel.

📌 Lemondáskor jár vissza pénz?

Nem. Ha le szeretnéd mondani a tagságod, akkor a következő hónaptól tudod megtenni.

📌Ha egyszer lemondtam, visszajöhetek még tagnak?

A program egyik fő értéke a folyamatos fejlődés és a közösség. Ezért nem tudom támogatni csiki-csuki tagokat. Amikor valaki először lemondja a tagságát, 3 hónapig nem fizethet elő újra. Ha visszajön és másodszor is lemondja, akkor végleg ki kell zárnom sajnos a programból. Ebben szigorú vagyok, de ettől lesz hatékony a fejlődésed, és minőségi a csapat.

📌Idáig elolvastam, és még mindig bizonytalan vagyok.

Hmm köszönöm az őszinteséged! Én hiszek a programomban, és biztos vagyok benne, hogy pozitív hatással lesz az edzésedre. Ne a kezdetleges, színvonaltalan Facebook csoport edzésekből indulj ki, ha esetleg onnan ered negatív tapasztalatod.
Böngészd Facebook és Instragam oldalaim, ismerj meg közelebbről! Színpadi produkcióim során is arra törekszem, hogy a legjobb legyek. – Ez a program esetében is így van! ( Nincs online edzésprogram világbajnokság, de tudom, hogy döntős lenne 😀 )Maradt még megválaszolatlan kérdésed? Lépj kapcsolatba velem! 

 

Amennyiben bármi kérdésed felmerül, azt a polebernadett@gmail.com email címen tudod feltenni vagy keress telefonon a +36302163695 telefonszámon.

bottom of page