top of page

Trénerképzés
kezdő-középhaladó

2023 őszén újra!
Rúdtánc és rúdfitnesz tréner képzés indul a TEAM PoleBernadett Sportegyesület szervezésében a PoleCenter Újpest Rúdtánc Stúdióban

Detty:

WOOOW! Hihetetlen! Eltelt egy újabb év, az első képzésünk indítása óta! A kezdő képzés tanulói azóta a haladó képzésünk is elvégezték, és többen közülük már trénerként is dolgoznak. Sőt, a PoleCenter oktatói csapata is bővült frissen végzett trénerekkel. Rendkívül büszke vagyok a két végzős csapatra, és szeretnék egy örömhírt megosztani Veled: 2023 októberében újra elindítjuk kezdő rúdtánc-rúdfitnesz tréner képzésünk. 

Ezen az oldalon minden szükséges információt megtalálsz a képzésről, bővebb információért pedig regisztrálj, kérd a részletes tájékoztatót. Remélem találkozunk a képzésen, szeretettel várlak,

Detty

d7e46d_007317a490b84feca6a2444bdef1daa2~mv2_edited.jpg

A következő képzés indulásának időpontja:
2023.10.21 szombat

Hamarosan indul, Jelentkezz te is!

246644722_4417047438342930_4790661732687364824_n.jpg
A TeamPoleBernadett Sport Egyesület minden képzése a Felnőttképzési törvénynek (2013. évi LXXVII.) megfelelően, bejelentett képzésként történik. Felnőttképzési azonosító számunk: TeamPoleBernadett Sport Egyesület: B/2021/002192

Detty a képzés megalkotásáról:

 A mozgásforma elterjedése és növekvő népszerűsége következtében viszont a rúdtánc tréneri szakma rendkívül felhígult.

Szomorúan hallok a tréner képzetlenségéből fakadó sérülésekről. Látom mekkora hiányosságok és erőbeli elmaradások vannak ott, ahol a biztos alapok és a forgások ismerete hiányoznak.

"Jaaajj Detty, ezt az elemet utálom, mert mindig fáj... jah, hogy nem jól csinálom?!... Jééé, ahogy te mondod úgy semmi bajom!..."

A megfelelő ismeretek nélkül végzett rúdtánc tréneri tevékenység rendkívül veszélyes. 

De nem egyszer találkoztam már olyannal is, hogy több éve tanító edzőt én világosítottam fel a helyes kivitelezésről. Láss csodát egyből sikerült is az évek óta sikertelenül gyakorolt mozdulat!

"Fúú Detty ezt még sosem mondták! Rengetegszer próbálkoztam már, végre sikerült...!" 

Látva a szakma tragikus állapotát már egy ideje érlelődött bennem a gondolat, hogy Magyarországon mindenképpen szükség van egy átfogó rúdtánc tréneri képzésre. Tanítványaim pozitív visszajelzéseit hallva pedig úgy döntöttem, mi leszünk azok akik ezt meg valósítják!

Hosszú munka, egyeztetés és tesztelés előzte meg a képzés megszületését. Sikerre vitt tanítási gondolataim és módszereim összegzéséből született meg a képzés alapja, és ezt egészítettük ki különböző modulokkal, hogy minél sokszínűbb és átfogóbb képzésünk legyen. 2023 januárjában Rékasi Nóri is csatlakozott az trénerképzés oktatói csapatához. Nóri a PoleCenter Újpest indulása óta tanít nálunk, csoportos és magánórán egyaránt. Jelenleg Újpesten és Dunakeszin tart csoportos órákat. Széleskörű tudással rendelkezik, hiszen fitnesz termi személyi edzőként és csoportos óraadóként is rengeteg tapasztalatot szerzett az évek során. Tudását természetesen a képzés résztvevőivel is megosztja. Ha kíváncsi vagy a képzés részletes tematikájára kattints az 'Érdekel' feliratra. Remélem hamarosan találkozunk a képzésen."

2021 őszén indult első csoportunk, és az érdeklődésre való tekintettel idén is, immáron harmadjára, szintén indítunk csoportot.

Hogyan épül fel a képzés?

A képzés során elméleti és gyakorlati témakörök mentén haladunk. Amennyiben érdekel a teljes tematika, kérd a képzés részletes tájékoztatóját.

 

Kedvcsinálónak a teljesség igénye nélkül témakörök, amiket érinteni fogunk:

• A rúdtánc és rúdfitnesz Magyarországon

• Én márkaépítés, marketing alapjai 
• Kezdő elemek helyes kivitelezése és tanítása

• Összekötések, variációk

• Versenyzés bevezetés

• Partyóra bevezetés

• PoleKid bevezető

Screenshot_20221016-002216_Chrome.jpg

Velünk találkozhatsz a képzésen:

Screenshot_20221016-002235_Chrome.jpg

Mit tartalmaz a képzés ára?

 • Részvétel az oktatáson
 • A tanfolyam anyagának jegyzete
 • Videótár hozzáférés
 • PoleSisters edzőruha 18.000 forint értékben
 • Beindítjuk tréneri karriered- Kezdő csomag 
 • Fotózás 5 db retusált képpel
 • A tanfolyam elvégzését igazoló részvételi tanúsítványt magyar és angol nyelven
_MG_1667_edited.jpg
107944408_142221344152032_1063462610932735980_o.jpg

Képzési napok:

A tanfolyam során 8 személyes képzési napon találkozunk a PoleCenter Újpest Rúdtánc Stúdióban (10-től 16 óráig) 

2023. október 21-22. Szombat-vasárnap
2023. november 11. Szombat
2023. november -25-26. Szombat-vasárnap
2023. december 2. Szombat
2024. január 6-7. Szombat- vasárnap


Helyszín: 1045 Budapest Szent István tér 5.


Ezen felül egyénileg egyeztetett időpontban hospitálási kötelezettsége van a résztvevőknek, illetve a gyakorlati feladatok végrehajtására és elméleti anyag elsajátítására otthon kell időt szánni.

A képzés elvégzésének feltételei:

 • Részvétel az oktatáson
 • Modulzárók teljesítése
 • Hospitálás
 • Záróvizsga (Elméleti teszt+ Gyakorlat)
A VIZSGA IDŐPONTJA: 2024. Január 20. Szombat
IMG_6775_edited.jpg

Miért nálunk végezd el a képzést?

 • A Team PoleBernadett Sport Egyesület minden képzése a Felnőttképzési törvénynek (2013. évi LXXVII.) megfelelően, bejelentett képzésként történik.  Felnőttképzési azonosító számunk: TeamPoleBernadett Sport Egyesület: B/2021/002192
 
 • Gyakorlatorientált képzés, de az elméleti alapok elsajátítása is fontos szerepet kap
 • Részletes segédanyagot állítottunk össze a képzéshez
 • A képzés szakmai anyagát Floch Bernadett állította össze. Detty többszörös rúdtánc világbajnok, a Testnevelési Egyetemen szerezte diplomáját és több éve dolgozik rúdtánc trénerként. Folyamatosan képzi magát, és a képzés anyagába minden tapasztalatát és tudását összegyűjtötte, hogy Te is keresett és sikeres trénerré válhass.
 • Floch Bernadett és Viktória a képzés szervezői több éve dolgoznak együtt. A versenyzésben elért közös sikereik után kezdték el a PoleCenter- Minden, ami rúdtánc! brand építését. Jelenleg több Stúdiót is vezetnek, táborokat szerveznek, webshopot üzemeltetnek, saját márkájuk népszerűsítésén dolgoznak. 
 • A képzés oktatói maguk is aktív tréneri tevékenységet folytatnak. Amit a képzésen tanítanak, azt a mindennapokban ők maguk is alkalmazzák. Aktívan követik a sport nemzetközi fejlődését, és a trendeket.
 •  A résztvevők száma limitált- kiscsoportban tanulhatsz, ahol maximális figyelem jut Rád 
 • Személyes márkád és tréneri munkád beindításához is kapsz segítséget
 • Ilyen szintű átfogó képzés nincs másik a piacon! 
 • Pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Amennyiben befizetsz a képzésre, és nem azt kapod, amit megígértünk, akkor természetesen visszafizetjük a teljes összeget.

Neked való a rúdtánc tréneri szakma?

No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.

A képzés teljes ára: 230.000 forint
EarlyBird ár:210.000 forint (2023.09.30-ig)

Részletfizetési lehetőséget biztosítunk, a tanfolyam teljes ára ebben az esetben is ugyanannyi, mintha egy összegben fizetnéd be. Sőt! Mint korábban is írtuk, pénzvisszafizetési garanciát  vállalunk: tehát ha, jelentkezel, és nem azt kapod amit amire számítottál, akkor a kezdéstől számított 24 órán belül a teljes összeget visszaigényelheted.
form

Jelentkezés menete:

Tedd meg az első lépést, hogy egyike lehess Magyarország legkeresettebb rúdfitnesz trénereinek!
Válassz:

A jelentkezés menete

Amennyiben szeretnél jelentkezni a képzésre, kérjük a regisztrációs adatlapon válaszd a jelentkezés menüpontot.

 1.  Töltsd ki a az adatlapot.

 2.  Utána kis türelmet kérünk, és felvesszük veled a kapcsolatot emailben.  Elküldjük a képzést részletesen bemutató videót és leírást, illetve a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat.

 3.  A jelentkezésed a tanfolyam díjának befizetésével tudod véglegesíteni.

Ha nem vagy biztos benne, hogy szeretnél jelentkezni, de érdekel a részletes tájékoztató, akkor válaszd az érdekel a tanfolyam opciót a regisztrációs adatlapon.

 1.  Töltsd ki a az adatlapot.

 2.  Utána kis türelmet kérünk, és felvesszük veled a kapcsolatot emailben.  Elküldjük a képzést részletesen bemutató videót és leírást, illetve ha szeretnéd egyeztetünk egy 15-20 perces intro call-t, ahol felteheted szóban is a kérdéseid.

 3. Ha ezek után úgy döntesz, hogy szeretnél jelentkezni, akkor nem szükséges újra kitöltened az adatlapot, csak emailben jelezd jelentkezési szándékod.

 4. Ezek után küldjük a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat.

 5.  A jelentkezésed a tanfolyam díjának befizetésével tudod véglegesíteni.

Csatlakozz online tájékoztatónkhoz ÉLŐBEN 2023.09.27-én Facebookon

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Minden kérdésedre válaszolunk! Összeszedtünk pár gyakran felmerülő kérdést, ami lehet Benned is felmerült.
Olvasd át, és ha ezek után még mindig bizonytalan vagy, vedd fel velünk a kapcsolatot!


polecenter.ujpest@gmail.com/  +3630 178 6466

A képzés során is, ha bármilyen technikai kérdés esetén, egyeztess velünk!. Igyekszünk mindent megoldani, reméljük személyesen is találkozunk a képzésen!
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Van valamilyen előfeltétele a képzésre történő jelentkezésnek vagy bárki jelentkezhet?
A képzésre való jelentkezés előfeltételekhez kötött:
• Érettségi bizonyítvány
• Államilag elismert sport irányú végzettség (pl. Okj- Aerobik edző, csoportos fitness instruktor, fitness instruktor) vagy tánctanár vagy gyógytornász végzettség
• vagy folyamatban lévő ilyen irányú tanulmány*

Emellett fontos, hogy legyen mögötted legalább 2 év rúdtánc, rúdfitnesz, rúdsport tapasztalat. A középhaladó elemek magabiztos kivitelezése alapkövetelmény!
*A tanúsítványt csak az alapfokú képesítés megszerzése után tudjuk kiállítani.


Akkreditált a képzés?
A felnőttképzési törvény 2020. szeptember 1-én megváltozott. Azóta nem akkreditált képzések vannak, hanem  regisztrált felnőttképzők tarthatnak bejelentett képzéseket. Természetesen mi is felnőttképzők vagyunk és minden képzésünk bejelentett, teljesen hivatalosan működünk.

Dolgozhatok-e a képzés elvégzését követően rúdtánc/rúdsport/rúdfitnesz oktatóként? Mire jogosít fel a tanúsítvány?
Az aktuális törvényi szabályozások nem tiltják, hogy valaki végzettség nélkül rúdtánc trénerként dolgozzon, de a szakmai és etikai elvek igen. A képzés elvégzését követően a tanúsítványunk igazolja, hogy elvégeztél egy hivatalosan működő felnőttképzőnél bejelentett 120 órás képzést, megtanultad a szakma alapjait. Megszerezted a szakmai tapasztalatot, sikeresen levizsgáztál, így már bátran dolgozhatsz trénerként.

Milyen tevékenységi kört végezhetek a képzést követően?
Erre részletesen ki fogunk térni a képzésen is. Edzőként továbbra is használhatod azon tevékenységi köröket, mint eddig.

Hány órás a képzés és mi számít ebbe bele?
A képzés 120 órás, amelybe beleszámítanak a jelenléti képzési napok, tananyag feldolgozása, hospitálás, és a vizsga is.


Lehet részletekben fizetni?
Igen, lehet. A tanfolyam díja ugyanannyiba kerül részletfizetés és egyösszegű fizetés esetén is.
I. részlet jelentkezéskor, legkésőbb október 12-ig
II. részlet december 12-ig
III. Részlet  január 15ig


Részt vehetek a képzésen, ha néhány alkalommal hiányozni fogok?
A képzésen 80%-os előírt részvételi arány, ezért belefér 1-2 hiányzás. Ugyanakkor javasoljuk, minden alkalmon a részvételt, a tananyag megfelelő elsajátítása érdekében.

Van vizsga a képzés végén és ha igen, akkor miből áll?
Igen, a tanfolyam vizsgával zárul. A vizsga egy elméleti tesztből, és gyakorlati részből tevődik össze.
A vizsgára bocsátás előfeltétele 5 óra hospitálás a PoleCenter Stúdióban, és a modulzáró feladatok teljesítése. Ezek a feladatok érted vannak, hogy a képzés elvégzését követően magabiztosan kezdhess neki az oktatásnak.


Mikor indul a következő csoport?
Egy évben maximum egyszer fogjuk elindítani a rúdtánc tréner alapképzést. 2022 őszén garantáltan indul a képzés, viszont ezt nem tudjuk a jövő évre is előre megígérni. Ha nem szeretnél lemaradni az aktuális induló csoportról, jelentkezz be mielőbb! (* A tavasszal induló haladó képzésünk elvégzésének feltétele az alapkézés!)

Kiknek ajánljuk a képzést?
 • Akik szeretnének rúdtánc oktatással foglalkozni és megkapni minden szükséges szakmai alapot hozzá. 
 • Akik már részt vettek tréneri képzésen, de úgy érzik vannak hiányosságaik.
 • Akik már trénerként dolgoznak, de nehézségekbe ütköznek, és szeretnének részt venni egy mentorációs folyamatban.

Kiknek nem ajánljuk a képzést?
Mindenkit szeretettel várunk, viszont azok számára nem ajánljuk a képzést,
 • akik nem hajlandóak dolgozni a sikerért
 • akiknek jelenleg nincs rá idejük, hogy részt vegyenek a gyakorlati napokon
 • akik már minden tudnak és nem hisznek a folyamatos tanulás és önfejlesztés fontosságában
Nem rossz a leírás alapján, szimpatikus a képzés, de elég drágának tűnik.
Mint fentebb említettük, a képzés során átfogó ismereteket és saját tapasztalatokat osztunk meg. Ezen tudásnak az értéke felbecsülhetetlen. Már a képzés legelső napján kezedben foghatod a jegyzetet és saját PoleSisters szettedet is. A képzés során nem csak az elméletet adjuk át, hanem megmutatjuk a "hogyan"-t is. Innen már csak rajtad áll, hogy a saját tudásodba fektetett pénz hányszorosan térül meg.
Részletfizetési lehetőség biztosított.
A  tanfolyam során kiemelkedően teljesítőknek pedig a PoleCenter Stúdiókban is tudunk munkát biztosítani. 
 
Mikor lesz olcsóbb?
Az earlybird akción túl egyéb árkedvezményeket nem tervezünk. 

Miért ilyen hosszú a képzés? Van másik olcsóbb és gyorsabb képzés, inkább megcsinálom azt.
Ez nem arról szól, hogy egy 2*30 perces videós előadásért pénzt kérjünk el és adjunk egy papírt... A legjobb trénereket szeretnénk kitanítani. Ha valaki beéri kevesebbel, akkor sajnáljuk de arra azt kell mondanunk, hogy valószínűleg nem belőlük lesznek a legjobbak. 
 

Ha maradt még kérdésed, akkor mindenképp kérd a részletes tájékoztatónk, és vedd fel velünk a kapcsolatot.
polecenter.ujpest@gmail.com
+36301786466

Reméljük hamarosan találkozunk a képzésen.
Szeretettel várunk,
Vixi, Detty
Floch Viktória és Bernadett
Szervezők
bottom of page