top of page

12+1 szuper karácsonyi ajándék ötlet rudasoknak

Frissítve: 2022. okt. 13.


Elsőre mindenki számára nehéznek tűnhet ajándékot választani. Hiszen olyat szeretnénk, ami egyedi, de mégis hasznos, amivel örömet okozhatunk a megajándékozott félnek. Az ajándék kiválasztásánál jó kiindulópont lehet, ha tudod az illetőről, hogy a sportja a rúdtánc/rúdfitnesz. A mondás úgy tartja, "Adni jobb, mint kapni". Ezzel teljes mértékben egyetértünk, főleg ha a rudas barátnőnk megajándékozásáról van szó.


Rúdtánc Stúdiónk és Webshopunk kínálatára támaszkodva összegyűjtöttünk rudasok számára 12+1 szuper ajándék ötletet. Úgyhogy mondhatod, hogy elfogultak vagyunk, de szerintünk az alábbi ajándékokat megkapni is legalább olyan fantasztikus, mint adni!


Nézzük a listát!




I. Ajándékok 10.000 forint alatt

Ziák, tapadást elősegítő termékek

Rudasok tudják, főleg haladóbb szinteken, hogy ez bizony fogyócikk. Mindig jól jön, ha van tartalék. Egy tubus ziával nem foghatsz mellé. Figyeld ki milyen márkájú ziát használ a barátnőd, és rendelj belőle utánpótlást!


Rudas mintájú kiegészítők

A PoleSisters termékkínálatában van rudas kulacs, hátizsák, jegyzetfüzet, rúdtörlő törcsi, sporttáska is. Egy rudazással kapcsolatos apróság kiváló ajándék, amit akár az edzéshez lehet használni, vagy egyéb tevékenységek során is a rudazásra emlékeztetheti a megajándékozott személyt.




Rudas határidőnapló 2022-re

Nem tudom, Te hogy vagy vele, mi nagyon körültekintően választjuk ki a következő évre a megfelelő naptárunkat. Ez egy olyan tárgy, amit nap mint nap a kezünkbe veszünk, tehát fontos, hogy szeressük, és az egész évünkre hatással van. Valljuk be őszintén, ki ne örülne egy határidőnaplónak, ami minden nap a kedvenc hobbijára emlékezteti?


Step byStep előfizetés

Ha van otthon saját rúd, vagy a közelben gyakorló terem, ahol egyedül is lehet edzeni, akkor hasznos ajándék lehet egy online edzésprogram előfizetés. A Step by Step ONLINE program megálmodója Floch Bernadett többszörös rúdtánc világbajnok. Középhaladó szinttől ajánljuk a programot.


Bővebben a programról és a regisztráció menetéről itt olvashatsz.


Magánóra

Lehet, hogy valaki a csoportos órát preferálja a társaság és a megszokás miatt, de ilyenkor is különleges ünnepi ajándék lehet egy magánóra, a kedvenc trénerrel vagy példaképpel. A 21.században a távolság sem lehet akadály, akár online is sort lehet keríteni az órára.



II. 10.000-50.000 forint között

Edzős ruha

Te is észrevetted már, hogyha a kedvenc csini az edzős rucid készíted be az edzéshez, akkor nagyobb a motivációd? Van kedvenc, jól bevált márkád? Nekünk ez a keresztpántos fazon a kedvencünk!



Páros Poló


Páros poló pároknak. Ugye a Ti párotok is büszke a rúdtáncos barátnőjére? Ezzel a szettel bármikor összeöltözhettek a párotokkal.


Női poló: Pole dancer

Férfi poló felirat: Taken by a pole dancer




Pleaser cipő

Ezt az exotic vonal kedvelőinek ajánljuk leginkább. Az első cipőnk megvételére ma is tisztán emlékszünk, azóta pedig azzal nyugtatjuk magunk, hogy egy pár cipő nem cipő.... két pár cipő nem cipő.... Amíg beférnek az utcai cipők is a szekrénybe, addig aggodalomra nincs ok!



Verseny/fellépőruha

Aki készült már versenyre az tudja, hogy az egyedi, személyre szabott ruha rengeteget számít a produkcióban, hiszen van olyan verseny, ahol pontozzák is a ruházatot. Viszont mivel maga a felkészülés is költséges tud lenni, ezért jó előre mindent megtervezni. Ha szeretnénk versenydresszt adni ajándékba, akkor azért diszkréten vonjuk be a megajándékozott személyt is. (Megfelelő méret, szín stb....)


III. 50.000 forint felett

Matrac

Elhivatott rudasok biztonságos otthoni edzéséhez elengedhetetlen kiegészítő.

Bővebben a rendelés folyamatáról itt olvashatsz.


Rúd otthonra

Az egyik legköltségesebb, de legrudasabb ajándék: rúd otthonra. Nem kell magyarázni.

A "Hogyan válassz rudat otthonra?" téma viszont annál több kérdést vet fel. Trénered, és a stúdió, ahol edzel biztos örömmel segítenek a kiválasztásban.


Edzőképzés, továbbképzés

A TEAM PoleBernadett Sportegyesület idén indította első kezdő szintű rúdtánc/rúdfitnesz trénerképzését a PoleCenter Újpest Rúdtanc Stúdioval közös szervezesben. Jövő tavassszal indul haladó képzes, illetve az év során egyéb ráépülő képzésekre is lehet számítani.

Ezt csak az igazán elhivatott rudasoknak ajánljuk, mert az alpképzés elvégzéséhez államilag elismert edzői végzettség szükséges.


Bővebb információért vedd fel velünk a kapcsolatot.



+1 ötlet: AJÁNDÉK UTALVÁNY

Ha a sok ötlet közül nem tudsz választani, akkor válaszd az ajándék utalványt. A számodra megfelelő összegben tudod megvásárolni, amit 2022.06.30-ig a megajándékozott személy az általa választott termékre vagy szolgáltatásra tud felhasználni.

Választható összeg: 10.000 Ft 20.000 Ft 50 000 Ft

Bővebb információért vedd fel velünk a kapcsolatot.


Az utalvány személyes vásárlás esetén OTP vagy K&H SZÉP kártyával is fizethető.



Ne feledd, nem az ajándék mérete, vagy az ára fontos, hanem hogy szeretettel, szívből adják.


Kellemes karácsonyi készülődést kíván a PoleCenter csapata!



668 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page