Otthoni csábítás- Első lecke


3 legfontosabb dolog, amit mindenképpen jegyezz meg, ha otthoni csábításra készülsz!


A legjobb Valentin napi ajándék, ha egy igazi csábító privátshowval leped meg a párod. Biztosan örülni fog neki és erre az élményre örökre emlékezni fog!

Detty több éve áll színpadon, mint rúdtánc versenyző, és összegyűjtötte Neked a 3 legfontosabb tanácsot, amire érdemes odafigyelni egy otthoni tánckoreográfia bemutatása során.


1. Nincs csábítás zene nélkül. A zenei alapjaiban határozza meg a romantikus esték hangulatát. Fontos, hogy ha otthoni csábításra készülsz, olyan zenét válassz amit szeretsz, vagy legalábbis szívesen hallgatod. Nehéz egy olyan zenére felszabadultan mozogni és elcsábítani szíved választottját amit nem is szeretsz. Táncos koreográfiához érdemes lassabb zenét választani, így a mozdulatokat sokkal jobban el lehet nyújtani, ezáltal a párod is jobban fel tudod csigázni. Plusz a lassabb zenékre mindig könnyebb mozogni, hiszen nem kell azon görcsölnöd, hogy lekésed az ütemet, vagy kimarad egy mozdulat.2. A magas sarkú cipő a csábítás alappillére a zene mellett! Egy magas sarkú cipő viselése a hétköznapokban magabiztosabbá, kifinomultabbá tud tenni egy nőt. Ugyanakkor egy táncos koreográfiánál, rendkívül esetlenül hat, és csak plussz stressz forrást jelent, ha TE nem érzed komfortosan magad a viselésétől. Ez esetben, akkor érdemesebb mellőzni, inkább ne erőltesd! Ha mégis a cipő mellett döntesz, olyat viselj ami nem csúszik le a lábadról a tánc közben, és kényelmesen végre tudod hajtani benne a koreográfiát. Ha jobb szeretnél az est hátralévő részében megszabadulni tőle akkor érdemes könnyen levehető "bebújós" cipőt választani. A rúdtánc órákon, viszont csatos szandált viselünk, mert jobban tartja a bokát.


3. Öltözz rétegesen. Nincs jobb vágyfokozó a késleltetésnél! Hidd el, ezzel aztán igazán felcsigázhatod a kiszemelted. ;) Végy fel egy kisebb tanga bugyit majd erre egy elegáns csipkéset, harisnyát, melltartót, selyem köntöst és jöhetnek a kiegészítők, például egy boa. A koreográfia közben szabadulj meg egyenként mindegyiktől szépen lassan. Hidd el a hatás garantált! Alig várja majd a párod, hogy végre az utolsó darab is lekerüljön rólad.
123 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése