top of page

Rúdtánc fotózás

Screenshot_20221016-013301_Chrome.jpg
IMG_6849_edited.jpg

Örökítsd meg
kedvenc elemeid!

Örökítsd meg kedvenc elemeid!

Egy fotózás igazán remek alkalom arra, hogy megkoronázd szorgalmas munkád, amit a trükkök elsajátításába és saját fejlődésedbe fektettél. Vedd fel a kedvenc edzős ruhád, vagy válassz egy nőiesebb szettet, és örökítsd meg kedvenc trükkjeid.

Büszkén mutathatod majd a képeket ismerőseidnek és barátaidnak, amint legyőzted saját határaid. Kezdőként is érdemek fotókat készíteni, hiszen sokan elképzelni sem tudják, mi az a rúdtánc, így megismertetheted velük új hobbidat. Évek múltán, amikor már haladó szinten leszel, pedig fantasztikus érzés lesz visszatekinteni, és látni mennyit is fejlődtél utad során.

IMG_6960_edited.jpg

Fontos tudnivalók:

  • A foglalás véglegesítéséhez szükséges az előleg befizetése. (előre egyeztetett időpontban személyesen vagy banki átutalással

  • Lemondás esetén a foglaló nem kerül visszatérítésre.

  • A tréneri bemutató előzetes egyeztetés alapján kérhető. 

  • Ittas állapotban a tréner megtagadhatja az órán való részvételt

  • Alkoholos pezsgőt csak 18 éven felülieknek szolgálunk fel. 

Rendszeresen szervezünk fotózásokat a Stúdióban. Vannak állandó szolgáltatásaink, mint a Rúdtánc fotózás, mely havi rendszerességgel megrendezésre kerül, de szervezünk szezonális fotózásokat, például Valentin napra, vagy karácsonyra alkalmából.

A csoportos eseményekért kövesd figyelemmel Facebook oldalunk, és irtakozz fel hírlevelünkre, hogy elsők között  értesülhess programjainkról. Amennyiben nem akarsz várni a csoportos eseményig, lehetőség van egyéni időpontot foglalni.

IMG_6969_edited.jpg
IMG_6968_edited.jpg

FOGLALOK IDŐPONTOT FOTÓZÁSRA

bottom of page