Egy fotózás igazán remek alkalom arra, hogy megkoronázd szorgalmas munkád, amit a trükkök elsajátításába és saját fejlődésedbe fektettél. Vedd fel a kedvenc edzős ruhád, vagy válassz egy nőiesebb szettet, és örökítsd meg kedvenc trükkjeid.

IMG_6759_edited.jpg

Büszkén mutathatod majd a képeket ismerőseidnek és barátaidnak, amint legyőzted saját határaid. Kezdőként is érdemek fotókat készíteni, hiszen sokan elképzelni sem tudják, mi az a rúdtánc, így megismertetheted velük új hobbidat. Évek múltán, amikor már haladó szinten leszel, pedig fantasztikus érzés lesz visszatekinteni, és látni mennyit is fejlődtél utad során. 

IMG_6973.JPG
IMG_6940_edited.jpg
IMG_6960_edited.jpg

Rendszeresen szervezünk fotózásokat a Stúdióban. Vannak állandó szolgáltatásaink, mint a Rúdtánc fotózás, mely havi rendszerességgel megrendezésre kerül, de szervezünk szezonális fotózásokat, például Valentin napra, vagy karácsonyra alkalmából.

A csoportos eseményekért kövesd figyelemmel Facebook oldalunk, és irtakozz fel hírlevelünkre, hogy elsők között  értesülhess programjainkról. Amennyiben nem akarsz várni a csoportos eseményig, lehetőség van egyéni időpontot foglalni.

IMG_6969_edited.jpg
IMG_6968_edited.jpg

FOGLALOK IDŐPONTOT FOTÓZÁSRA

Gyere és örökítsd meg kedvenc rudas trükkjeid  nálunk! Találkozzunk a PoleCenterben!

A képeket tibi késziti

bemutatkozó

korábbi fotozás, balcsi stb ha nem kaarsz lemaradn iiratkozz fel esetleg eseményeke tkitenni a következőről?