Partyóra

Születésnapra, leánybúcsús programnak ideális ötlet és tökéletes állomása az egész estés ünneplésnek.

Szervezz felejthetetlen szülinapi bulit, éld át életed legcsajosabb leánybúcsúját vagy csak dobd fel a szokásos szombat estét és próbáljátok ki együtt a rúdtáncot a barátnőiddel.Az óra alatt betekintést nyertek a rúdtánc alapjaiba, elsajátíthatjátok a legszexisebb táncos alapmozdulatokat. Az alapok lefektetése után koreográfiává fűzzük össze a mozdulatokat, lépésről- lépésre haladva tanuljuk meg az összekötéseket, majd zenére hajtjuk végre. A jó hangulat és a felejthetetlen élmény garantált! Az óra végén a közös kép és videó készítésre is van lehetőség.

A partyóra menete

A partyóra igény szerint alakítható

zene választás lleírás

Az alapok lefektetése után koreográfiává fűzzük össze a mozdulatokat, lépésről- lépésre haladva tanuljuk meg az összekötéseket, majd zenére hajtjuk végre. A jó hangulat és a felejthetetlen élmény garantált! Az óra végén a közös kép és videó készítésre is van lehetőség.

Akik már jártak nálunk:

I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services. Let your customers review you and tell their friends how great you are.

Robb Walters

Árak

árak

2 fő 13.000  6500/fő

3-4- 5000

5-6-7 4000

-8 9-10 3500

10 fő felett 3000

A csomag tartalma:

  • 60 perc rúdtánc foglalkozás szakképzett trénerrel

  • 3-4 perces rúdtánc koreográfia betanulása előre kiválasztott zenére

  • Az óra végén csajos csoportkép készítése a @PoleBernadett fotófal előtt egyedi kellékekkel

  • Egyedi oklevél

  •  VIDEÓ- @polebernadett profi  rúdtánc világbajnok 30 perces oktatóanyaga, amint egy igazán csajos székes tánc koreográfiát tanít be- ezt otthon is kamatoztathatod ;)

+Ajándék 1 üveg pezsgő

+MEGLEPETÉS

(AJÁNDÉK  az ünnepeltnek- menyasszony/szülinapos- és a csapatnak is ;)

Confetti Girl