top of page
tábor 2023.jpg

Hamarosan kezdetét veszi a PoleCenter 2023-as nyári rúdtánc tábora. Hangolódj velünk!

Kedves Táborozó!

Hamarosan kezdetét veszi nyári rúdtánc táborunk, és ezen az oldalon összegyűjtöttünk minden fontos tudnivalót.

A tábor adatai:

 • Dátum: 2023. Június 22-25

 • Helyszín: Balatonföldvár

 • Szállás: BF Hotel Balatonföldvár 2 ágyas szobákban. Az ár félpanziós ellátást tartalmaz. (Reggeli, vacsora)


A jelige most is "Minden, ami rúdtánc!" Ennek szellemében fog a PoleCenter leköltözni a Balatonra, és a legszebb és legügyesebb rúdtáncos lányok pedig meghódítják a magyar tengert.  Nagyon várjuk, hogy találkozzunk!

PoleCenter trénerek

_26A9131.jpg

Program, órarend

Itt tesszük közzé az órarendet is, amit a tábor ideje alatt is el fogsz érni, és folyamatosan igyekszünk frissíteni is. Ha tartozik írások anyag az órához/workshophoz, akkor itt az adott óránál megtalálod. Amelyik óráról felvétel készül, azt is itt fogjuk belinkelni, tehát nem kell aggódnod, hogy valamiről lemaradsz. Az órarendet a helyszínen kinyomtatva is mindenkinek odaadjuk. Annak érdekében, hogy lássuk mi is melyik edzésen hány fővel tervezhetünk, a helyszínen majd iratkozzatok fel azokra az órákra, amin szeretnétek részt venni. Ha bármelyik programhoz, óratípushoz kérdésetek van, akkor jelezzétek- polecenter.ujpest@gmail.com


Elsőre lehet soknak tűnik, hogy ha ennyi edzést fogunk tartani, akkor mikor fogunk pihenni???? Ne feledd, annyi edzésen veszel részt, amennyin szeretnél! "Chill" órasávot nem csináltam külön, de mindenki annyi pihenést iktat be, amennyit szeretne. (Azért ne az legyen, hogy a trénerek egyedül edzenek, ti meg nézitek :p) Az órákat úgy válogattuk össze, hogy minél változatosabb, színesebb órákat lehessen kipróbálni, és próbáltam többször visszaforgatni, hogy 
mindenki tudja úgy alakítani, hogy részt vesz ezen is, azon is. Az előadások, kerekasztal beszélgetések fizikai aktivitást nem igényelnek, tehát közbe pihenni is lehet. És tényleg bárki, bármikor tarthat napozunk és pihenünk órát.De! Azért bízunk benne, hogy fittek lesztek, és harcba szálltok a legfittebb részvevő címért. 

Csütörtök-06.22

FB_IMG_1679491083588.jpg

ÉRKEZÉS 14.00-tól

A tábor helyszíne a balatonföldvári BF Hotel.

A szálloda címe: Balatonföldvár, Rákóczi Ferenc u. 15, 8623

Megnézem TÉRKÉPEN

 KÉRJÜK, HOGY 14 ÓRA UTÁN ÉRKEZZETEK, HOGY MINDEN ELŐKÉSZÜLETTEL ELKÉSZÜLHESSÜNK!

A BF Hotel és Üdülőház a Balaton déli partján, közvetlenül a vízparton a Kvassay sétány mellett helyezkedik el. A hotel elhelyezkedése több szempontból tökéletes egy balatoni pihenéshez. A városközpont mindössze 5 perc sétára található.

Érkezéskor gondoskodni fogunk róla, hogy lássátok hova kell jönni. Szexi félmeztelen hostess fiúkra ne számítsatok, de mi és a PoleCenter tréneri csapata már ott lesz a helyszínen! A szállodához ingyenes parkoló tartozik, kocsival meg tudtok ott állni, de a vonat állomás is közel van, ha azzal érkeztek. Balatonföldváron közterületen fizetős a parkolás!

14 órától tudjátok a szobákat elfoglalni. A szálloda részére továbbítottuk az általatok kért szobabeosztást, illetve speciális étrend kérelmeket.

A szobakulcsokat a recepción tudjátok majd átvenni.

Ha szükségetek van légkondira, akkor a recepción jelezzétek, ez felár ellenében kérhető, igény esetén Nektek kell állni a költségét. (2000 ft /éj) 

_26A9134.jpg

REGISZTRÁCIÓ

A szobák elfoglalása után kérjük regisztráljatok nálunk is, hogy átadhassuk az ajándékcsomagot, kinyomtatott órarendet. 

15.00 MEGNYITÓ

15.00-kor az aulában találkozunk egy megnyitóra, ahol ismertetjük a házirendet, elmodjuk a menetrendet és ünnepélyesen megnyitjuk a tábort. Juhuuu!

HÁZIREND RÖVIDEN:
 

 • Érezzük jól magunk!

 • Rudazzunk és eddzünk sokat!​

 • Bulizzunk nagyokat!

Emellett kérjük figyeljünk egymásra, és a szálloda többi vendégére is legyünk tekintettel.

Az edzéseken és a táborban mindenki saját felelősségre vesz részt, ennek ellenére kérjük, hogy az edzést és ivós bulit próbáljuk meg külön választani, tehát alkoholizált állapotban ne rudazzatok ha megoldható. (Ellenben a buliban igyatok rendesen :P ) ... és ha egy mód van rá részegen ne fürödjetek este... mármint a Balatonban... tusolni nyugodtan. :D /Ex vízimentőként egy BAYWATCH tábornál nem hagyhattam ki ezt az alapszabályt./

A megnyitó max 20 percet fog igénybe venni, tehát 15.20 körül végzünk. Utána 15.45-kor kezdődnek az edzések és foglalkozások. Az órarendet úgy állítottam össze, hogy egyszerre 3 óra mehessen párhuzamosan: POLE, FITLIFESTYLE, SEXYDANCE.

 • POLE: A rudas órákat szeretnénk kimaxolni, ezért minden órasávban lesz egy rudas óra. Összevont, szint szerint bontott, vagy tematikus. Az órák 60 percesek 15 perc szünettel, de lehet a rudas edzéseket picit "elhúzzuk majd"

8 db pódiumos rudat viszünk, 1 rúdnál max 2 fő álljon az edzéseken. 

Ezen a délutánon 1-2 rudas órával tervezzetek. 

 • FITLIFESTYLE: erősítés, és egészséges életmóddal kapcsolatos előadás, kerekasztal beszélgetés tartozik ebbe a kategóriába. Nincs létszámlimit az órán. Óratípustól függően 40-60 perc hosszú a foglalkozás

 • SEXYDANCE: új táncstílus megismerése, vagy csajoskodós mozdulatokra épülő koreó tanulás tartozik ebbe a kategóriába. Nincs létszámlimit az órán. Óratípustól függően 40-60 perc hosszú a foglalkozás

 

Az óráknál feltüntettem a kezdés időpontját, az oktató nevét, valamint ha készül felvétel akkor itt fogom belinkelni az óránál. Rövid leírást is találtok az edzésekhez.

15.45 RÚD

Oktató: Nóri

Nórival meg is kezdődnek a rudas edzések. Középhaladó-haladó óra.

15.45 Előadás, kerekasztal

Oktató: Adri

Adri amellett, hogy rúdfitneszt oktat személyiedzőként és táplálkozási tanácsadóként tevékenykedik. A kiegyensúlyozott táplákozás alapjairól készül Nektek egy előadással. 

Ha tetszett az előadás, és szeretnél személyre szabott tanácsokat kapni, akkor ne felejtsd el felhasználni az ajándékcsomagban található KUPON-t!

15.45 Dance Aerobic

Oktató: Kinga

Kinga aerobic edzőként több, mint 20 éve a szakmában van, és a táborra egy brutálisan jó dance aerobic órával készül. 

17.00 RÚD

Oktató: Adri

Kezdő-középhaladó

17.00 BootyBootCamp

Oktató: Nóri

Erősítés, fókuszban a popsi és a láb. 

17.00 Balett alapok

Oktató: Detty

Bevezetés a balett alapjaiba

18.15 RÚD

Oktató: Detty

Haladó rúd

18.15 Futás

Oktató: Kinga & Niki

Futás vagy séta a magas partra. Gyönyörő a kilátás, megéri a látvány. Gyalog kb 10 percre van, Kingával futva, vagy Nikivel sétálva dumcsizva megközelíthető. A magasra futás/séta remek 

A magasparton pedig lassítva futás bemutatót szeretnénk kérni, hogy baywatchos legyen a nap. 

18.15 HipHop

Oktató: Kata

Hiphop alapok és koreó Katával

19.30 RÚD

Oktató: Niki

TEMATIKUS ÓRA Spárgás elemek a rúdon

19.30 Nyújtás

Oktató: Kinga

Napzáró, egész testet átmozgató nyújtás

VACSORA: 19.00-20.00 között

21.30
STÉGBÁR BAYWATCH OPENING PARTY ISZOGATÁS, BESZÉLGETÉS

21.30-tól gyülekezünk a Stég Bárban. (TÉRKÉP

Itt koccintunk egy WELCOME koktéllal. (Aperol Spritz/Mohito/ Gin Tonic tudtok választani- regisztrációkor adjuk majd a kupont, amivel ki tudjátok majd kérni az italt.) Aki nem fogyaszt alkoholt, jelezze regisztrációkor. :)


Mindenki addig marad, ameddig szeretne, lesz zene, tánc

DRESS CODE: Piros! (Piros felső farmerral vagy piros ruci tökéletes. ;)) 


 

* A programváltozás jogát fenntartjuk!

20220623_202136.jpg

Ha bárkinek bármivel problémája adódik, akkor Dettynek vagy Vixinek jelezze AZONNAL, hogy meg tudják oldani. A "probléma" alatt a tábort érintő problémára gondolok, egyéb életprobléma megoldását nem vállaljuk, és sajnos a tábor ára sem tartalmazza. Ugyanakkor szeretnénk mindent megtenni annak érdekében, hogy jól érezzétek magatokat, ezért kérjük, hogy szóljatok Nekünk, ha valami nem okés! Köszönjük mindenkinek az együttműködést!

Péntek-06.23

Ennek a napnak az órarendjét szintén az egyszerre 3 óra elve alapján állítottam össze. (POLE, FITLIFESTYLE, SEXYDANCE)

 • POLE: Napközben folyamatosan fognak menni a rudas órák, ami azt jelenti, hogy 10 rudas órát fogunk ezen a napon összesen letartani. Kb. 3-4 rudas órával tervezzetek. 

 • FITLIFESTYLE: erősítés, és egészséges életmóddal kapcsolatos előadás, kerekasztal beszélgetés tartozik ebbe a kategóriába. Nincs létszámlimit az órán. Óratípustól függően 40-60 perc hosszú a foglalkozás.

 • SEXYDANCE: új táncstílus megismerése, vagy csajoskodós mozdulatokra épülő koreó tanulás tartozik ebbe a kategóriába. Nincs létszámlimit az órán. Óratípustól függően 40-60 perc hosszú a foglalkozás

 

Az óráknál feltüntettem a kezdés időpontját, az oktató nevét, valamint ha készül felvétel akkor itt fogom belinkelni az óránál. Rövid leírást is találtok az edzésekhez.

:

REGGELI 8.30-10.00 IG

Ebéd szünetet mindenki akkor tart, amikor szeretne :)

VACSORA 19.00-20.00

8.00 RÚD

Oktató: Gabi

Kezdő

8.00 Napindító nyújtás

Oktató: Detty

Egész testet átmozgató nyújtás

9.15 RÚD

Oktató: Nóri

TEMATIKUS ÓRA, fókuszban a Handspring.

Variációk, erősítés, rávezető mozdulatok. Ha már magabiztosan megy, vagy ha most kezdted tanulni tudsz jönni!

9.15 Erősítés

Oktató: Adri

Egész testet átmozgató funkcionális erősítés Adrival

9.15 Tánc

Oktató: Niki

Izolációs mozdulatok

10.30 RÚD

Oktató: Kinga

Kezdő

10.30 Fotós WS

Oktató: Detty

Mi a tökéletes fotó titka? Sok gyakorlás, és rutin itt is, viszont van pár tipp, amit ha megfogadsz biztos hogy jó fotók fognak készülni Rólad a jövőben. A rudas fotózáshoz is lesznek hasznos tanácsok, de "sima" pózoláshoz is hoz Detty tanácsokat. A workshophoz írásos anyag is készül, amit itt tudtok letölteni. Tehát ha személyesen nem tudsz részt venni az órán, akkor sem maradsz le semmiről. ;)

11.45 RÚD

Oktató: Adri

Haladó

11.45 Vegán életmód + Környezetvédelem

Oktató: Nóri

Előadás a vegán életmódról és környezetvédelemről, kérdezz-felek és kerekasztal beszélgetés Nórival

11.45 Latin Dance fusion

Oktató: Gabi

Latin táncos alaplépések és koreó Gabival

13.00 RÚD

Oktató: Kata

Középhaladó

14.30 RÚD

Oktató: Niki

Haladó

15.45 RÚD

Oktató: Kata

Csajos koreós rúd

SUPport- Fonyód

Fonyódon lehetőségünk van kipróbálni a SUP-pot.
Aki szeretne ezen a programon részt venni, velük 13.30-kor találkozunk Fonyódon, a Kutyás strand mellett, a SUPport Fonyód standjánál. (TÉRKÉP)

Ki tudjátok próbálni az evezést, ha megtetszik, és mennétek egy hosszabb kört, akkor saját deszkát is tudtok bérelni, a SUPport Fonyód csapata kedvező árakkal készül nekünk. 

Detty, Nóri, Adri,

Kb 16 óráig tervezzük a programot, de mindenki addig marad, ameddig szeretne. 

 

17.00 RÚD

Oktató: Detty

Rúd

BAYWATCH

17.00 Kardio KickBox

Oktató: Vixi

Kardio kickbox

17.00 Székes tánc

Oktató: Niki

Székes koreó

18.15 RÚD

Oktató: Nóri& Adri

Duó páros elemek Nórival és Adrival.

Vegyes szint, kezdők is tudnak jönni

18.15 Erősítés

Oktató: Kata

Erősítés

18.15 FitDance

Oktató: Gabi

Táncos óra Gabival

19.30 RÚD

Oktató: Vixi

Exotic alapok. Táncoss alapmozdulatok, hullámok, körzések. Aki szeretne cipőben is jöhet, de nem kötelező, magassarkú nélkül is részt lehet venni.

19.30 Nyújtás

Oktató: Nóri

Napzáró nyújtás, páros gyakorlatokkal  kiegészítve, Nórival és Adrival.

VACSORA: 19.00-20.00 között

21.30
PINK PURPLE PARTY 3 ÉVES A POLECENTER! 
Karaokee party a Keringőben. 
Pezsgős koccintás, buli, tánc, szórakozás
dress code: lila/rózsaszín


21.30-tól gyülekezünk a Keinrgőben. (TÉRKÉP)

* A programváltozás jogát fenntartjuk!

20220623_202136.jpg

14.30 TBA

15.45 RÚD

Oktató: Niki

Összevont rúd Nikivel

15.45 Páros acro

Oktató: Detty&Kinga

Páros talaj és torna elemek Dettyvel és Kingával

17.00 RÚD

Oktató: Adri

Összevont rúd Adrival

17.00 Baywatch floorwork

Oktató: Vixi

Baywatch floorwork koreó

18.15 RÚD

Oktató: Nóri

Összevont rúd Nórival

18.15 Aerobic

Oktató: Kinga

Aerobic edzés Kingával

18.15 DanceHall

Oktató: Kata

Táncolj úgy, mintha videoklipben lennél

19.30 RÚD

Oktató: Detty

Összevont rúd edzés Dettyvel

19.30 Nyújtás

Oktató: Kata

Napzáró nyújtás Katával

* A programváltozás jogát fenntartjuk!

21.30
Vetélkedő, zárás

Szombat-06.24

Délelőtt tartjuk a fotózást. Ezzel párhuzamosan POLECHOREO és SEXYDANCE órák lesznek, illetve aki edzéssel szeretné kezdeni a napot rudas erősítésre tud menni, vagy nyújtásra. 

 • POLECHOREO: Ezen a délelőttön a rudas órák tekintetében folyamatosan koreós órákat fogunk tartani, többféle stílusban. 

 • SEXYDANCE: Különbözőú csajos táncos órák lesznek a táncos órasávban. Nincs létszámlimit az órán. Óratípustól függően 40-60 perc hosszú a foglalkozás.

 • FOTÓZÁS 2fő/15 perc leosztásban. Ti tudjátok majd magatokat beírni a helyszínen, látni fogjátok melyik tréner mikor van beosztva segítőnek, az időpont és a tréner függvényében tudjátok majd beírni magatokat. Mindenki segítőkész, bárkihez tudtok menni! Ha többen összeálltok, akkor tudtok 4 fő-30 perc is menni, ezt rátok bízzuk. :)

 

Az óráknál feltüntettem a kezdés időpontját, az oktató nevét, valamint ha készül felvétel akkor itt fogom belinkelni az óránál. Rövid leírást is találtok az edzésekhez.

:

REGGELI 8.30-10.00 IG

Ebéd szünetet mindenki akkor tart, amikor szeretne :)

VACSORA 19.00-20.00

8.00 RÚD

Oktató: Kinga

Rudas erősítés. Bármilyen szinten részt tudsz venni

8.00 Mobilizáció és stretching

Oktató: Adri

Egész testet átmozgató nyújtás

FOTÓZÁS

8.15
8.30
8.45
9.00
9.15
9.30
9.45
10.00
10.15

10.30
10.45
11.00

11.15
11.30
11.45
12.00
12.15
12.30
12.45
13.00
13.15

9.15 RÚD

Oktató: Gabi

Latinos koreó

9.15 Tánc

Oktató: Niki

Izolációs mozdulatok

10.30 RÚD

Oktató: Kinga

Alap rudas elemekből koreó

10.30 Twerk

Oktató: Detty

TWERK TWERK TWERK !

11.45 RÚD

Oktató: Kata

Flow koreó

11.45 Székes koreó

Oktató: Gabi

SZékes koreó Gabival

13.30 KÖZÖS CSOPORTKÉP!

Keressük a legfittebb, legbulisabb résztvevőt!

A táborban keressük a legfittebb, és a legbulisabb résztvevőt. Illetve megkoronázzuk és a Miss PoleCenter BALATON 2023  címmel ajándékozzuk meg azt a táborozót, aki fittségét és partykirálynő mivoltát is bizonyítja.

LEGFITTEBB RÉSZTVEVŐ: Minden résztvevő (aki szeretne részt venni a játékban) kapni fog egy kártyát  amin gyüjtheti a pontokat az edzéseken, workshopokon való részvétellel.

 

LEGBULISABB RÉSZTVEVŐ:

Ez egy "közönségdíj" szóval Ti fogjátok megszavazni. Ki volt a partyfelelős? Ki volt az, aki ha melletted edzett, tuti nem unatkoztál? Ki táncolt a legjobban a buliban? Szavazz Te is!

A tavalyi tábor díjazottjai idén is itt

lesznek, és ők is ringbe szállnak a

címekért! Vajon megvédik a címüket,

vagy új díjazottjaink lesznek?

Screenshot_20230620-144803_Facebook.jpg

Ki lesz a legfittebb és a legbulisabb a táborban?

Screenshot_20230618-154053_Instagram.jpg
20220623_202136.jpg

Vasárnap-06.25

Reggel még egy utolsó napindító mozgásra összegyűlünk, átmozgató nyújtással lezárjuk a tábort, 10-ig megreggelizünk és elhagyjuk a szobákat.

bottom of page