top of page
2024 tabor boritokep másolata_20231216_124127_0000.png
11.png

PoleCenter nyári tábor 2024-ben újra!

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel, idén újra egyedülálló tematikával rendezzük meg a PoleCenter nyári rúdtánc táborát. Balaton, buli, szórakozás és rengeteg rúdtánc edzés.
Illetve egyedülálló, minden évben megújuló tematika.

Kell ennél több egy felejthetetlen nyári élményhez?
Ezt még az unokáknak is mesélni fogod! 

2024-ben ismét visszatér a PoleCenter nyári rúdtánc tábor, melynek várva várt tematikáját a karácsonyi bulin jelentettük be. Lemaradtál? Akkor most figyelj! A tábor tematikája idén HAWAII lesz. Úgy döntöttünk a PoleCenter csapatával, hogy idehozzuk Hawaiit!

A tábor adatai:

  • Dátum: 2024. Június 27-30

  • Helyszín: Balatonföldvár

  • Szállás: BF Hotel Balatonföldvár 2/3 ágyas szobákban. Az ár félpanziós ellátást tartalmaz. (Reggeli, vacsora) Felárral opcionálisan kérhető ebéd is.

12.png

Jelentkezz a 4 napos egyedülálló táborra, ami az egész napos rúdfitnesz edzések mellett egyéb edzéstípusokba is enged belekóstolni. Az esti bulik, és strandolás pedig teljes mértékben kikapcsol és feltölt majd, amellett, hogy egy életre szóló élmennyel leszel gazdagabb.

 

Első táborunkba ellátogatott a Fókusz stábja is 

 

Pillants be az edzésekbe és a sétányonyon tartott fotózásba!

Gondoltad volna, hogy Detty már óvodás korában tudta, hogy rúdtáncos lesz? A videóból még sok más érdekességet is megtudhatsz, hogyan jutott el a rúdtánc versenyektől a balatoni táborig.

Kitérünk egy kis rúdtánctörténelemre is.

Vixi mesél milyen elvárásokkal vágnak bele a nők a rúdtáncba, és Adri megtanítja a tűzoltóforgást a riporternek.

Szandit pedig a fogásokról kérdezték.

Pillants be az edzésekbe és a sétányonyon tartott fotózásba!

Gondoltad volna, hogy Detty már óvodás korában tudta, hogy rúdtáncos lesz? A videóból még sok más érdekességet is megtudhatsz, hogyan jutott el a rúdtánc versenyektől a balatoni táborig.

Kitérünk egy kis rúdtánctörténelemre is.

Vixi mesél milyen elvárásokkal vágnak bele a nők a rúdtáncba, és Adri megtanítja a tűzoltóforgást a riporternek.

Szandit pedig a fogásokról kérdezték.

4.png
5.png

Rúdfitnesz edzések + buli, szórakozás + chill

A PoleCenter nyári tábora több, mint egy szimpla elvoulás...

Egy tábor, amit felfoghatsz kőkemény edzőtáborként, vagy felejthetetlen csajos kikapcsolódásként. A kedvenc sportoddal tölthetsz 4 napot, amellett, hogy egyéb óratípusokba, irányzatokba is belekóstolsz.
Ez a program garantáltan segít kiszakadni a hétköznapokból, és megalapozza a nyarad.
Fizikailag elfáraszt, szellemileg, lelkileg feltölt!

 

... valahol messze délen, örökös napsütésben

Számunkra a Balaton és a Balatonnál töltött idő egyenlő a nyári feltöltődéssel. Gyerekkorunkban rengeteg időt voltunk Balatonföldváron a nagyszüleinkkel. Egyetemistaként nyaranta vízimentőként dolgoztunk, és bejártuk az egész északi partot is. Felelősségteljes munkaként fogtuk fel, de ha lejárt  a szolgálati idő akkor a nap végén volt idő lazítani is, és rengeteg élménnyel gazdagodtunk. Aztán szép lassan, amikor az egyetemet befejeztük, háttérbe szorultak a balatoni nyarak. Átvette a bulizás helyét a "már megint eltelt egy nyár szabi nélkül" időszak.
Amikor felmerült a nyári rúdtánc tábor szervezésének ötlete, nem volt kérdés, hogy a Balaton partjára fogjuk szervezni. Így esett a választásunk a BF Hotelre, ahol már az első évben nagyon kedvesen fogadták a csapatunk, olyannyira, hogy a nyár végén még egy bemutatóra is visszatértünk a BF Hotel családi napjára. Hiszünk, benne, hogy ha nyár, akkor Magyaroszágon nincs jobb hely a Balatonnál! Bízunk benne, hogy ez a 4 napos tábor legalább annyira feltölti a résztvevőket, mintha az egész nyarat ott töltenénk. Egy biztos, mi mindent megteszünk annak érdekében ,hogy maradandó élmény legyen, amit évek múltán is emlegetni lehet. 

7.png

Kik lesznek még ott a táborban?

Screenshot_20220701-225028_Instagram.jpg

Nóri

PoleCenter rúdfitnesz tréner

Screenshot_2023-03-22-13-33-35-476_com.instagram.android.jpg

Adri

PoleCenter rúdfitnesz tréner

_26A9134.jpg

Kinga

PoleCenter rúdfitnesz tréner

received_2084857828571524.jpeg

Kata

PoleCenter rúdfitnesz tréner

Screenshot_2023-03-22-13-34-53-857_com.instagram.android.jpg

Niki

PoleCenter rúdfitnesz tréner

received_156321770690191.jpeg

Gabi

PoleCenter rúdfitnesz tréner

A fotózáson a képeket Tibi készíti

Idén nyáron is lesz rudas fotózás a táborban. A képeket Tibi fogja készíteni, mint minden centeres fotózáson. A tábor ára tartalmazza a fotózáson való részvételt és az összes nyers képet elektronikus formában. Ha szeretnél retusált fotót kérni, akkor majd Tibivel kell felvenned a kapcsolatot a részletekért.
 

FB_IMG_1679488705154.jpg
12.png

Hogyan épül fel a tábor programja?

06.27. csütörtök

Az előző évek tapasztalata alapján (miszerint mindenki az első nap a legfittebb) az edzéseket korábban kezdjük a megszokottnál. Hála a hotelnek, hogy early checkint biztosítanak.

A szobák elfoglalása és a regisztráció 12 órától lehetséges. Fél 2-kor tábor megnyitó, és eligazítás. Ezt követően kezdetét veszik az edzések. 

Étkezés: vacsora

Este csoportos vetélkedő, hogy összerázzuk a csapatot.

Late night pole choreo/

Buli hajnalig

 

06.28. péntek

Egész nap rudas és egyéb edzések várnak. Emellett kötetlen kikapcsolódás, strandolás, napozás, pihenés, séta a környéken. 

Étkezés: reggeli, vacsora

Este: PoleCenter születésnapi party- 4 évesek leszünk!

(Dress code: lila-rózsaszín)

06.29. szombat

Délelőtt rudas fotózás

Délután HULATÁNC flashmob és videókészítés

Emellett rudas és egyéb edzések, strandolás, napozás, chill.

Étkezés: reggeli, vacsora

Este: Club est

-Hawaii divatbemutató

-Törzsi rudas tánc előadás

- Díjak kiosztása

 tábor zárása

Záróbuli hajnalig :)

06.30. vasárnap

Reggeli után csomagolás, check out. Egy utolsó reggeli nyújtás, utolsó séta a kikötőben, majd egyénileg indulás haza.

Étkezés: reggeli

 

* A programváltozás jogát fenntartjuk!

Milyen óratípusok lesznek?

9.png

A megszokott rúdfitnesz edzések mellett változatos és izgalmas óratípusokkal készülünk tréneri csapatunkkal. A pontos órarendet a tábor előtti hetekben tesszük közzé, addig is ízelítőnek néhány óratípus az erősítés és tánc jegyében:
- Táncos koreós óra
- Rudas erősítés
- Bootcamp, erősítés
- Duó elemek
- Floorwork
- Páros akro székestánc
- Twerk
- Latin fusion
- Hip-hop
- Székes koreó
- Balett
- Zumba
- Reggeli energizáló nyújtás és meditáció a Balaton partján *másnaposoknak kizárólag napon :D 
- Relaxáló napzáró stretching
- Hula tánc flashmob  (természetesen fűszoknyában kókuszdió felsőkkel virágfüzérrel)

 

A táborban megválasztjuk majd a legfittebb és a legbulisabb résztvevőt is. Sőt! Lesz egy Miss PoleCenter Balaton 2023 díjazottunk is, aki mindkét kategóriát tökéletesen képviseli, azaz fitt és partygirl is a tábor ideje alatt. 
Emellett idén egy újítással készülünk a díjak tekintetében: lesz egy különdíjunk annak a résztvevőnek, aki a legjobban hozza az ALOHA karaktert. 

Lesz egy szuper vetélkedőnk is, ahol a tavalyi feladatokhoz képest, idén még izgibb feladatokat gyűjtöttünk össze. Vagy legalább megpróbáljuk, mert tavaly volt minden... Zac megmentése ügyességi feladat, kvíz, versírás, táncos produkció...

Mitől egyedülálló a tábor az egész országban?

Tudd meg, miben rejlik a tábor valódi ereje

Hiteles oktatók, változatos óratípusok

A PoleCenter trénerei fogják az edzéseket tartani. Mindenki különböző személyiség, más-más területről érkeznek, de egy biztosan közös bennük: imádják a rúdtáncot! Emellett hoznak ízelítőt a saját területükről is, tehát rúdtánc mellett lesznek egyéb táncos órák és erősítések

Izgalmas tematika

Idehozzuk Hawaiit! A mostani tematikát már tavalyi táborra ki kellett gondolnunk, ugyanis akkor készítettük a fotókat, és a balatoni táncos videókat. Egészen a karácsonyi buliig titokban kellett tartanunk, ugyanis egy nagy bejelentő bulival készültünk. Mindenki nagyon izgatott volt, d emiért is ne lett volna, hiszen aznap pont egy tipikus decemberi esős, hűvös nap volt, mi pedig virágfüzérben és fűszoknyában táncoltunk a nyárba, és átbillentünk a "kevesebb idő van hátra a következő táborig, mint amennyi eltelt az előző óta" mérlegen.

A Hawaii témának volt aki nagyon örült, mert ezt tippelte, és megfogadta magának, hogy ott  a helye, ha bejön a tipp, viszont többen is gondolkodóba estek, hogy jó ez a Hawaii, de mégis mitől lesz olyan jó, mint a baywatchos?

Tavaly Zac Efron látogatott el személyesen. Idén ki lesz? Tavaly mindenki pirosban volt, most akkor mit vegyünk fel? Tavaly lassítva futottunk, idén mi lesz?

Fogd meg a söröm! (Vagyis a kókuszdióhéjban készült ananászos virágokkal és apró pálmafalevelekkel díszített koktélom! ;)

 

Nem fogunk hazudni, bármi megtörténhet! Lehet érkezik egy újabb szárvendég vagy Zac virágfüzérbe bújik, de egy biztos: a tábor teljes dekorációja a Hawaii motívum köré fog épülni, szerint azt tervezzük, hogy idehozzuk Hawaiit. 

Oké, de minek ez a hülyeség? Hiszünk benne, hogy az életben tárgyak helyett élményeket érdemes gyűjteni, mi pedig a PoleCenter csapatával elkötelezettek vagyunk, hogy maradandó élményt nyújtsunk. Gondolj bele milyen vicces lesz pár év múlva visszagondolni, hogy "emlékszel a nyári rúdtánc táborra, amikor... Hmm, az melyik is volt? Bocsi, összefolynak az emlékkek.... Tudod, az a hulás alohás!"

Hozzád igazodik

Ha akarod kőkemény edzőtábor, edzéssel reggeltől estig. Ha akarod buli és szórakozás, egy kis rúdtánccal fűszerezve. Mi hozzuk neked az "étlapot" neked csak választanod kell róla, ízlésed szerint. Mi 200% beleatunk, Te annyit veszel ki belőle, amennyit szeretnél.

Színvonalas szállás, kedves személyzet

Büszkék vagyunk rá, hogy a tábornak a balatonföldvári BF Hotel ad otthont idén is! Közvetlen a Balaton partján található családias szálláshely félpanziós ellátással, saját partszakasszal 2-3 ágyas szobákkal várja a résztvevőket. 

FB_IMG_1679491083588.jpg

Hol lesz a szállás?

A tábort Balatonföldvárra a BF Hotelbe szervezzük.

A BF Hotel és Üdülőház a Balaton déli partján, közvetlenül a vízparton a Kvassay sétány mellett helyezkedik el. A hotel elhelyezkedése több szempontból tökéletes egy balatoni pihenéshez. A városközpont mindössze 5 perc sétára található.

Itt lesz a szállás, valamint a hotel aulájában kerülnek megtartásra a rudas edzések pódiumos rudakon, szálloda kertjében pedig nyújtás, illetve erősítés és egyéb csoportos órák lesznek.
 

A szállás 2 ágyas szobákban lesz, félpanziós ellátással. Az ár tekintetében 2 csomagból lehet választani:

  • Családi szoba (2 hálótér, 2-2 ágyas szoba egy közös fürdőszobával)

  •  2 ágyas szoba saját fürdőszobával

A BF Hotel szolgáltatásai: LCD TV-vel, hűtővel felszerelt hotelszobák, szállodai bár, ingyenes wifi, ingyenes parkoló, légkondicionált szobák ( a légkondi használataért a recepción kell fizetni.)

Bővebben a szállásról a szálloda honlapján tájékozódhatsz. 

Hangolódásnak hoztunk pár képet a tavalyi táborból...

A tavalyi tábor számokban:

3 nap

8 PoleCenter tréner

8 pódiumos rúd

Több, mint  letartott edzés

Több, mint 40 résztvevő

PoleCenter 3. születésnapi buli

... vajon 2024-ben megdöntjük, a tavalyi számokat?

FB_IMG_1679488714298.jpg

Esténként buliztunk is, karaokeeztunk, táncoltunk, de erről képet csak a résztvevők láthatnak. :P

Vannak részek, amikre azt modjuk, hogy ami a táborban történik, az ott is marad!

Eldöntötted hogy csatlakozol?
Válaszd ki, milyen típusú szobát szeretnél!

2 ágyas szoba

2 ágyas szoba, saját fürdővel

ÁR: 136.900 forint /fő

4.png

3 ágyas szoba

3 ágyas szoba fürdővel 

ÁR: 112.900 forint/fő

Családi szoba

A családi szobához tartozik 1 db fürdőszoba, és 2 db 2 ágyas hálótér

(Tehát 1 emberrel alszol közös szobában, a fürdőt viszont 4-en használjátok)

ÁR: 112.900 forint/fő

Tavalyi visszajelzések alapján felmerült az ebéd kérdésének megoldása a hotelben. Alapból félpanziós ellátás biztosított. Sok étterem és büfé van a környéken, ahol be lehet ülni, de igaz, akkor az edzésekből több idő esik ki. Ezért ha van rá igény ebéd menüt lehet kérni PÉNTEKRE és SZOMBATRA +7000 forintért.

Amennyiben kérsz ebédet jelöld jelentkezéskor az adatlapon.

Ez külön fizetendő, és nem garantált, ugyanis minimum 20 fő kell hogy kérjen ebédet.

Az ebéd fix menüt jelent, leves+főétel vagy főétel+desszert.

Az ár mindkét szobatípus esetében tartalmazza:

- Welcome drink
- Szállás félpanziós ellátással a BF Hotelben, a Balaton partján
- Részvétel az összes edzésen
- Részvétel a fotózáson

(+a fotózáson készült nyers képek elektronikus formában)
- Rudas ajándékcsomag
PoleSisters meglepetéssel

- Egy pohár pezsgő, hogy koccinthasunk a a PoleCenter 4. születésnapja alkalmából

Átvállaljuk a kockázatot!

Ha a táborban nem azt tapasztalod, amit vártál, és jelzed nekünk, hogy nem tetszik a program a tábor első napjának végéig, akkor visszafizetjük az összeget.

jelentkezés
20220623_202136.jpg

Keresd PoleCenter trénered a 10%
kedvezményre feljogosító kuponkódért!

A jelentkezés 2 lépcsőben történik. Először töltsd ki a jelentkezési formot, majd a webshopon keresztül intézd a fizetést. Tedd a kosaradba az általad választott szobatípus. Egy összegben tudod kifizetni, vagy részletben. Kuponkód használata esetén a kedvezmény a teljes árból jön le, amit ha részletben fizeted a tábor árát, akkor az előlegből vonunk le. Az vár nem változik egyösszegű és részletekben történő fizetés esetén.

JELENTKEZÉS

Jelentkezni a szabad helyek függvényében lehetséges, de legkésőbb március 31, hétfő este 10 óráig. A jelentkezés az előleg befizetésével véglegesíthető.  Jelentkezési határidő: 2024. március 31.

Gyakori kérdések

Külsősként lehet jelentkezni?

Természetesen igen! Szeretettel várunk. :)

Részletekben lehet fizetni?

Igen, 3 részletben (ütemezés: előleg jelentkezéskor fizetendő, II. részlet április 30-ig, III. részlet május 31-ig. Fizetési mód: banki átutalás

Én rudazok, de hoznám a barátnőm is, aki még sosem rudazott. Jöhet velem?

Természetesen igen! Szeretettel várjuk Őt is. A tábor teljes díjának befizetésével tud részt venni az eseményen, és részt vehet az órákon is. Ha még sosem rudazott, itt lesz lehetősége kipróbálni! :Ha nem szeretne rudazni, akkor sem fogjuk kinézni, részt vehet az összes többi órán, és számítunk rá a bulikon. Ki tudja, lehet  a második napra a rudazáshoz is megjön a kedve. 

Szeretnék menni, de nem tudok végig ott maradni. Mehetek?

Igen, a teljes ár befizetésével. Ilyen esetekben javasoljuk a családi szoba választását, hiszen annak alacsonyabb az ára. 

Hogy fognak kinézni az edzések?

Csoportos órák lesznek előre meghirdetett órarend alapján. Rudas edzést folyamatosan fogunk tartani. A korábbi évek tapasztalata azt mutatja, hogy első nap a legfittebb mindenki, így sikerült megszerveznünk, hogy az első napot korábban tudjuk kezdeni. Ezzel is több rudas órát biztosítva Nektek. Rudas órák folyamatosan lesznek, mellette pedig variáljuk a többi óratípust. Lesz egy órarend, ami alapján mindenki eldöntheti, hogy mikor milyen órán szeretne részt venni. Nem kizárt, hogy lesz amikor nehéz lesz dönteni, mert egyszerre 2 olyan óratípus lesz, amit szívesen kipróbálnál. Aggodalomra nincs ok, mindent próbálunk duplázni, és úgy igazítani, hogy lehetőség legyen minden kipróbálni, egyszer ezt, egyszer azt.   

 

Kötelező részt venni az edzéseken?

Mindenki maga dönti el hány órán vesz részt.

Mi történik, ha jelentkezek, és valami közbejön ezért mégsem tudok menni?

A részvétel átruházható. Kérlek keress magad helyett valakit, és utána jelezzétek nekünk az új résztvevő adatait, elérhetőségét, hogy frissíteni tudjuk a rendszerben a cserét. Ha nem találsz magad helyett senkit, akkor az adminisztrációs díj (20.000 forint) levonásra kerül a befizetett összegből és a fennmaradó részt visszautaljuk. Mindenki maga dönti el hány órán vesz részt. Erre legkésőbb június 15-ig van lehetőség, utána nem tudjuk visszatéríteni az összeget, tekintettel arra, hogy nekünk is kötelezettségünk van a partnerek felé.

Maradt még kérdésed? Tedd fel a polecenter.ujpest@gmail.com címen és megválaszoljuk!

Szeretettel várunk a táborban!

Detty, Vixi

PoleCenter trénerek

Egyéb kérdés kapcsán a polecenter.ujpest@gmail.com email címen lehet érdeklődni.

 

 

_26A9150_edited.jpg

Résztvevők mondták

Kedves Detty és Vixi! 

 

 Hogy milyen volt a tábor?  Számomra az egyik legjobb nyári élményem lett.  

A szervezés kb hibátlan volt, minden túlzás nélkül. Egy ponton volt picit húzós az órarend, ez a rövid reggeli-vacsi idő (persze csak ha valaki szorosban vette az edzéseket), viszont az első vacsora után erre azonnal reagáltatok a többi trénerrel együtt, ami tök jól esett. Utána már nem kellett kapkodni.   

 

Az órák nagyon jók voltak  Kimondottan tetszett, hogy úgy lehetett összeválogatni az edzéseket, hogy különféle óratípusok váltsák egymást, így aki több mindent szeretett volna kipróbálni, annak se kellett túlerőltetnie magát. 

Az is jó volt, hogy a trénereknek több "arcát" megismerhettük, pl. Gabi és Kata táncos órái zseniálisak voltak (persze a baywatch koreo és twerk is szuper volt).  Én enyhén botlábúnak és fülűnek vallom magam, de az utolsó nap végére úgy éreztem, hogy fejlődött az "alap" táncos mozgásom, és ez bizony ezeknek az óráknak köszönhető   (plusz el ne felejtsem a balettot, az legyen jövőre is )

 

Muszáj kiemelnem azt is, hogy ennyi nő együtt milyen elfogadóan, támogatóan tudott együtt "létezni". 18-tól 50 pluszig volt az életkor ha jól saccolok, mindenki más súlyú, alkatú, magasságú, edzettségű stb., és mégsem "nézett ki" senki senkit, inkább a pozitív megerősítéseket tapasztaltam. Ez nem a "túlhájpolt " bodypositivity, hanem az a verzió, amelyiknek természetesen működni kéne az emberek között. Szerintem ha nem lennétek ti is ilyenek magatokkal és egymással, akkor nem tudna a tanítványok/táborozók között se így megvalósulni ez az egység.

 

Komplett regényt lehetne még írni a táborról, de nem akarom túlragozni  A lényeg, hogy csak így tovább, szuperek vagytok, és szuper csapatot hoztatok össze 

 

Köszönettel;

RéKa

_DSC1560 (1).JPG
bottom of page