top of page
  • Szerző képeDetti

PoleTheatre Ireland 2020 - Videó

Egy igazi különlegességet hoztam mára

Egy hónappal ezelőtt a csapatommal, Team Pole Bernadett tagjaival, Írországban álltunk színpadra egy nemzetközi versenyen. A gyakorlat megalkotója ezúttal is #createdbyvixi

Kattintsatok a linkre és nézzétek meg a produkciónkat!

#TeamPoleBernadett POLE BETTER, POLE MORE

Bővebben: EGY RÚDTÁNCOS NAPLÓJA

Nemzetközi mezőnyben mérettette meg magát a csapatom a világ legszínvonalasabb versenyrendszerében.

A Pole Theatre Ireland döntőjében semi-pro comedy kategóriában lépett a csapat színpadra. A Pole Theatre versenyekre videós előselejtező alapján minden kategóriában a legjobb 5 produkció jut be. Így hatalmas örömhír volt számunkra. hogy nem csak egyéni produkcióm, de a csapat gyakorlata is bejutott.

A versenyt több hónapos felkészülés előzte meg. Az edzések mellett, elkészítettük a háttérvideót, közben #createdbyvixi ruhákat és a kellékeket.

Egy versenyfelkészülés sosem könnyű. Rengeteg befektetett energia és áldozat. Mindezt pedig 4 embernek kellett összeegyeztetnie munka és gyerekek mellett.

Ugyanakkor minden befektetett perc megtérül. Sok-sok örömteli perc, nevetés ami nem egyszer röhögőgörcsbe fulladt az edzéseken és a versenyen egyaránt.

A hónapokig tartó felkészülés után, fel se fogtuk és már a versenyen próbáltunk aztán másnap már élesben kellett teljesíteni.

Hihetetlenül büszke vagyok a lányokra.

Életük első nemzetközi versenyén szerepeltek, SŐT a csapat egyik tagjának, Vikinek ez volt ÉLETE ELSŐversenye. A rúdtánc legnagyobb nevei zsűrizték a gyakorlatunkat. Dimitry Politov, Stacey Snedden, Katy Eve, Yvonne Smink.

Köszönöm, hogy megvalósítottátok csajok az álmunk. Köszönöm, hogy ismét egy igazán különleges élménnyel gazdagodhattam.

A történet megalkotója: Viktória Floch

Szereplők, a gyönyörű istennők: Bánki-Rozsnyó Kinga, Szilvia Bíró-Szigeti, Varga Viktória

Koreográfia: PoleBernadett

EVERY DREAM BEGINS WITH ONE STEP #eDbwoS43 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Opmerkingen


bottom of page