top of page
  • Szerző képeDetti

PoleTheatre Ireland 2020- Detti



Huhu nem akármilyen hétvégén vagyunk túl, bár jobban mondva inkább hónapokon...

A hétvégén megrendezésre került a Pole Theatre Ireland nemzetközi verseny. Ahol ezúttal nem csak én, de csapatom is versenyzett. Ha ez még nem lett volna elég, gyakorlataim megalkotója Vixi is úgy döntött kimerészkedik a rivaldafénybe. Így végül én és a csapatom 3 különböző gyakorlattal versenyeztünk szombaton.

A felkészülés minden percét hihetetlenül élveztem. A lányok rengeteget fejlődtek az elmúlt hónapok alatt, öröm volt látni, hogy milyen szépen helyt álltak a nemzetközi mezőnyben. Nem beszélve arról, hogy a csapatból ketten egyáltalán nem versenyeztek még, nemhogy egy ilyen nehéz versenyen. A Pole Theatre az egyik legnehezebb versenyrendszer, az élő versenybe való bekerülés is már hatalmas megtiszteltetés. A zsűriben pedig mindig a legnagyobb nemzetközi rudas nevek ülnek. Ezúttal Dimitry Politov, Katy Eve, Yvonne Smink és Stacey Snedden alkotta a zsűrit.



Az elmúlt évek alatt hozzászoktam a versenystresszhez, az utazáshoz, a feszültséghez, a rengeteg teendőhöz a verseny előtt. De ez most még is más volt. Sokkal jobban izgultam. Edzőként a tanítványaimért mindig jobban izgulok. A helyzetet az is nehezítette, hogy a saját gyakorlatok mellett, mindenki statisztaként, mellékszereplőként részt vett a többiek gyakorlatában. Így valójában egy versenyen belül mindenki 3-szor lépett színpadra.

Nekem két gyakorlat végig statisztálása után kellett a maximumot hoznom a színpadon.

Kihívás volt ez nekem is ugyanakkor mérhetetlenül fantasztikus élmény is egyben. Nagyon büszke vagyok a csapatra, hogy végignyomták a napot és helyt álltak a színpadon.

A profik között végül ezzel a gyakorlatommal is sikerült bezsebelnem a kategóriagyőzelmet.

Hihetetlenül boldog és büszke vagyok egyben. Ami pedig igazán nagy siker és elismerés számomra, hogy Politovot is láttam nevetni a gyakorlatom közben. A verseny után azt mondta, még a VB győztes gyakorlatomnál is jobban tetszett neki a mostani.

Köszönet a legjobb csapatnak, hogy mindez megvalósulhatott. Team Pole Bernadett

Every dream begins with one step #eDbwoS



A támogatásért köszönet MAX nutrition Rúdvilág Stúdió 0-24

Such an amazing evening I would like to say thanks to everbody who were here with me, and who were crossing their fingers for us at home I'm thankfull I could be a part of such a great event @poletheatreireland

Every dream begins with one step #eDbwoS

Köszönöm mindenkinek ezt a fantasztikus estét

A legjobb csapatnak, akik elkísértek, akik otthon vagy a helyszínen drukkoltak Mindenkinek aki hozzájárult ehhez

Ígérem hamarosan jelentkezem egy hosszabb élménybeszámolóval is



5 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page