top of page
  • Szerző képeDetti

Mi a legfontosabb egy trénernél?


“You never know how long your words will stay in someone’s mindeven long after you’ve forgotten you spoke them.”


A hétvégén kezdetét vette első trénerképzésünk a PoleCenter szervezésében.Számomra edzőként is nagyon fontos, hogy ne csak megmutassak egy-egy elemet hanem teljes mértékben átadjam, megértessem a tanulóimmal, hogy mit miért csináltatok velük és mindezeket HOGYAN kell megcsinálni.


A trénerképzés szakmai anyagának megalkotásakor is így voltam ezzel.Módszereket és összefüggéseket írtam le, amikre bármikor támaszkodhatnak majd trénerként a tanulóink. Mindemellett rengeteg további pszichológiai, pedagógia és marketing anyaggal egészítettük ki Vixivel a képzést.

Amit viszont a legfontosabbnak tartottam az a szemléletmód. Mert ez az ami valóban az életük végéig sikeres trénerekké fogja őket tenni.


A fent említett idézet is ezért került bele a képzés jegyzetébe. Számomra ez egy elsődleges emlékeztető, hogy trénerként milyen nagy felelőssége van az embernek.


Sosem tudhatod, hogy milyen sokáig fog emlékezni valaki arra, amit mondasz. Az emberek többsége pedig sajnos a dicséretekre úgy 5 percig emlékszik, míg egy beszólásra, megjegyzésre akár egy életen át is képes.Éppen ezért olyan fontos, hogy egy tréner tudja a tréneri alapelveket, megfelelően kommunikáljon és mindig minden pillanatban ehhez tartsa magát.

Rossz nap ide vagy oda…13 megtekintés0 hozzászólás

Comentarios


bottom of page