top of page
  • Szerző képeDetti

A matrac rendelés folyamata


A matrac nem csak a stúdiók alapfelszerelései közé tartozik, de az otthoni edzésekhez is érdemes beszerezned egyet! Erről bővebben ebben a blogbejegyzésemben olvashatsz.


A biztonságon sosem érdemes spórolni! Matracaink strapabíró anyagból készülnek, minőségi megoldást kínálnak az otthoni edzéshez. A kész darabokon több tépőzár is megtalálható, ezáltal megfelelően rögzíthető a rúd körül. Mindemellett a tárolása és esetleges szállítása is könnyedén megoldható a tépőzáraknak köszönhetően. A matrac négy különálló darabba szedhető, így kis helyen is elfér.




1. Döntsd el, milyen színű matracot szeretnél! Lehet ez a kedvenc színed vagy választhatsz a rudas szobádhoz illőt is. (Amiből garantáltan tudsz választani: fekete, pink, bordó, piros, lila, szürke.)


2. Add le a rendelésed a poleberndett@gmail.com email címen. Amennyiben szeretnél változtatni a matrac paraméterein (keménység, méret) írd meg az email-ben.


3. Emailben visszaigazoljuk a rendelésed. Az előleg befizetését követően megkezdjük a gyártást.


4. A gyártási idő kb. 1-2 hét. Amint elkészül a matracod értesítünk. Ekkor utalással tudod rendezni a fennmaradó összeget vagy a helyszíni átvétel esetében átvételkor készpénzben.


5. Ezt követően a matracod átveheted személyesen a PoleCenter Újpest Rúdtánc Stúdióban vagy felár ellenében kérhetsz házhoz szállítást! (A felár körülbelül 4000Ft, mely helyszíntől függően változhat).


6. Vidd haza a matracod és vágj bele a biztonságos edzésbe! *-*


Szükséged lenne extra motivációra az otthoni edzéshez? CSATLAKOZZ egyedülálló ONLINE edzésprogramomhoz!

Bővebben itt olvashatsz róla:




Detty

@polebernadett


"Every dream begins with one step"





Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page